Εγχειρίδιο φροντίδας των ασθενών με παθήσεις των αγγείων

Εγχειρίδιο φροντίδας των ασθενών με παθήσεις των αγγείων

D. Brewster, John Hallett, T. Rasmussen

33,25

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το «Εγχειρίδιο Φροντίδας των Ασθενών με Παθήσεις των Αγγείων» κινείται μεταξύ μιας κύριας έμφασης στη χειρουργική των αγγείων και των πολυδιάστατων τάσεων στη φροντίδα των ασθενών.

Σε μία περίοδο ταχύτατων εξελίξεων, που όμως η έλλειψη χρόνου καταδιώκει τον κλινικό ιατρό, παρουσιάζεται το παρόν σύγγραμμα. Απλά, γρήγορα και με παραδειγματική σαφήνεια γραμμένο, δίνει απαντήσεις στα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινής απασχόλησης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2006
Επιμέλεια Κωστής Θωμάς
ISBN 9789603944102
Σελίδες 478
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 470g
Διαστάσεις 12 × 20 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη