Παθήσεις των αγγείων

Παθήσεις των αγγείων

C. Diehm, F.J. Veith, J.-R. Allenberg, K. Nimura-Eckert

45,60

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Τα τελευταία χρόνια ο βιομηχανοποιημένος κόσμος έχει γνωρίσει μια σταθερή αύξηση των παθήσεων των αρτηριών, των φλεβών και των λεμφαγγείων. Η συχνότητα της αρτηριοσκληρυντικής αγγειακής νόσου έχει προσλάβει χαρακτήρα επιδημίας. Οι παθήσεις των επιπολής και των εν τω βάθει φλεβών είναι ευρέως διαδεδομένες.

Κάθε κλινικός γιατρός αντιμετωπίζει καθημερινά αρτηριακές κυκλοφορικές διαταραχές των κλάδων του αορτικού τόξου, της θωρακικής και κοιλιακής αορτής, των αρτηριών της πυέλου και των κάτω άκρων, όπως και φλεβικές και λεμφαγγειακές παθήσεις. Σήμερα, οι αγγειακές νόσοι αντιμετωπίζονται καλύτερα με τη συνεργασία πολλών ειδικοτήτων: οι επεμβατικοί ακτινολόγοι και οι νευρολόγοι πρέπει να αποτελούν μέρος της ομάδας σε κάθε μεγάλο αγγειακό κέντρο.

Αυτό το βιβλίο εστιάζει στην παρουσίαση φωτογραφικού υλικού σχετικά με τις σπουδαιότερες αγγειακές παθήσεις. Το συνοδευτικό κείμενο περιορίζεται σε μια βραχεία παρουσίαση των ουσιωδών στοιχείων και λειτουργεί ως εισαγωγή σε κάθε ομάδα εικόνων που αργότερα συζητούνται λεπτομερώς. Αυτό το βιβλίο θα φανεί χρήσιμο στους γενικούς ιατρούς, στους παθολόγους, στους διαβητολόγους, στους αγγειολόγους και στους φλεβολόγους, αλλά και στους καρδιολόγους, στους χειρουργούς και στους ακτινολόγους που ασχολούνται με τις αγγειακές παθήσεις.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2002
Επιμέλεια Β. Παναγιώτης Δημακάκος
ISBN 978960394155201
Σελίδες 414
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1450g
Διαστάσεις 21 × 28 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη