Μαθήματα αγγειοχειρουργικής

Μαθήματα αγγειοχειρουργικής

Β. Παναγιώτης Δημακάκος

9,50

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

«Τα κείμενα αυτά αποτελούν ένα καθρέφτη της σύγχρονης περιόδου και παρέχουν μια ευχάριστη γεύση στις τρέχουσες εξελίξεις της Αγγειοχειρουργικής.
Άλλωστε περιγράφονται στην εγκεκριμένη από την Σχολή μας «Επίτομη Αγγειολογία-Αγγειοχειρουργική» του υπογράφοντος καταλλήλως ταξινομημένα και εκείνα τα κεφάλαια που δεν έχουν συμπεριληφθεί εδώ, στα οποία δύναται ο αναγνώστης άνετα και ευχάριστα να ανατρέξει.

Οι απαντήσεις των ερωτήσεων με το σύστημα πολλαπλής επιλογής, προσφορά και αυτές των συγγραφέων, ανευρίσκονται και στις δύο προαναφερόμενες πηγές, για μελέτη και επαρκή ενημέρωση».

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2005
ISBN 9789603943556
Σελίδες 92
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 260g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη