Εφαρμοσμένη εμβιομηχανική

Εφαρμοσμένη εμβιομηχανική

Έννοιες και συνδέσεις

John McLester, Peter E. St. Pierre

61,20

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού συγγράμματος είναι να παρέχει μια σαφή κατανόηση των θεμάτων του επιστημονικού πεδίου της εμβιομηχανικής, συσχετίζοντάς τα με άλλα επιστημονικά πεδία. Προσφέρει, δηλαδή, συνδέσεις ανάμεσα στη φυσική της ανθρώπινης κίνησης και στις εφαρμογές της σε σχετιζόμενα πεδία μελέτης. Για την εκπλήρωση των παραπάνω, το κάθε κεφάλαιό του έχει οργανωθεί με τρόπο που περιλαμβάνει μια ενότητα εννοιών και μια ενότητα συνδέσεων. Οι έννοιες αποτελούν τους πυρήνες για την κατανόηση της μηχανικής της κίνησης, ενώ οι συνδέσεις προορίζονται να αναδείξουν πώς χρησιμοποιούνται οι έννοιες στα ποικίλα πεδία που συνδέονται με την κίνηση. Το σύγγραμμα φιλοδοξεί να κάνει τις έννοιες της εμβιομηχανικής ενδιαφέρουσες, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των φοιτητών από οποιοδήποτε πεδίο της ανθρώπινης κίνησης ή απόδοσης και ανεξάρτητα από την τελική επιλογή επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Τα στοιχεία παρουσίασης που προωθούν την κατανόησης της ύλης και καθιστούν το σύγγραμμα χρηστικό είναι τα παρακάτω:

  • Οι μαθησιακοί στόχοι στην αρχή του κάθε κεφαλαίου προσφέρουν μια πανοραμική άποψη των κύριων εννοιών.
  • Τα πλαίσια με τίτλο ενδεικτικά προβλήματα παρέχουν στους φοιτητές πρακτικά παραδείγματα σύνθετων και ιδιαίτερα σημαντικών εννοιών.
  • Τα τμήματα επικέντρωση στην έρευνα περιέχουν την τρέχουσα έρευνα που διεξάγεται στο επιστημονικό πεδίο της εμβιομηχανικής.
  • Οι ερωτήσεις ανασκόπησης και τα προβλήματα εξάσκησης στο τέλος του κάθε κεφαλαίου ενισχύουν την κατανόηση του υλικού και των βασικών δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων.
  • Οι ασκήσεις για μελέτη στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνουν επιπρόσθετα προβλήματα για περαιτέρω εξάσκηση και εφαρμογή στο σπίτι ή στην τάξη.
  • Οι δυναμικές έγχρωμες εικόνες και φωτογραφίες ζωντανεύουν τις κύριες έννοιες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις University Studio Press
Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Νίκος Αγγελούσης
Μετάφραση Μαρία Μουσαφίρη
ISBN 978-960-12-2539-5
Σελίδες 472
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη