Διδακτική της Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Διδακτική της Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Αγγελική Μαυροπούλου, Δημήτρης Χατζημανουήλ, Δημήτρης Χατζόπουλος, Στέλλα Δούκα

54,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 33842

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα χρήσιμο εγχειρίδιο, όπου μπορεί να ανατρέξει κάθε στιγμή ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, και να αποδώσει τα μέγιστα στο μάθημά του, μέσα από εύκολα και αποτελεσματικά μαθήματα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα παιδιά.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται αναλυτικά σχέδια μαθημάτων για όλες τις τάξεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με εικόνες, σκίτσα και γραφήματα, έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης κατανόηση από όλους τους αναγνώστες και κατά συνέπεια αυτό να οδηγήσει στην πρακτική εφαρμογή τους. Έχει επίσης χωριστεί σε τρία μέρη, για να μπορεί η ύλη που είναι χωρισμένη σε τάξεις, να συμβαδίζει με τον αναλυτικό σχεδιασμό του Υπουργείου.

Το βιβλίο αυτό είναι εν κατακλείδι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον ίδιο τον εκπαιδευτικό, προσφέροντας του μαθήματα εύκολα εφαρμόσιμα στο ελληνικό σχολείο και στη ελληνική πραγματικότητα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Δίσιγμα
Έτος Έκδοσης 2022
ISBN 978-618-202-100-2
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη