Διατροφική αγωγή

Διατροφική αγωγή

Συνδέοντας την έρευνα, τη θεωρία και την πράξη

Contento R. Isobel

90,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το παρόν σύγγραμμα παρέχει ένα απλό μοντέλο για τον σχεδιασμό αποτελεσματικών προγραμμάτων διατροφικής εκπαίδευσης που λαμβάνει υπόψη τις προσωπικές και τις περιβαλλοντικές επιρροές στις ατομικές επιλογές τροφών και βοηθά τα άτομα να υιοθετήσουν υγιεινές συμπεριφορές.

Χρησιμοποιώντας μια διαδικασία έξι σταδίων ενσωματώνει την έρευνα, τη θεωρία και την πρακτική και παρέχει συμβουλές και κατευθύνσεις στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και στην αξιολόγηση της θεωρίας που βασίζεται στη διατροφική εκπαίδευση.

Το κείμενο χωρίζεται σε τρία μέρη: –

  • ΜΕΡΟΣ Ι: ΣΥΝΔΕΣΗ Περιγράφει τα κλειδιά της επιτυχίας για τη διατροφική εκπαίδευση, καθώς επίσης και τις σημαντικότερες θεωρίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις παρεμβάσεις της διατροφικής εκπαίδευσης.
  • ΜΕΡΟΣ ΙΙ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Περιλαμβάνει τη διαδικασία των έξι σταδίων για τον σχεδιασμό της διατροφικής εκπαίδευσης, μετατρέποντας τη θεωρία σε συγκεκριμένους στόχους και στρατηγικές που μπορούν πρακτικά να υλοποιηθούν. Η διαδικασία περιλαμβάνει φύλλα εργασίας και μελέτες περιστατικών που παρέχουν μια καθαρή απεικόνιση του κάθε σταδίου. –
  • ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ Περιγράφει λεπτομερώς τα εργαλεία εφαρμογής της διατροφικής εκπαίδευσης, συμπεριλαμβάνοντας πληροφορίες για τις ομάδες ηγεσίας, δουλεύοντας με διαφορετικούς πληθυσμούς, παρουσιάσεις και αποτελεσματική χρήση των μέσων ενημέρωσης.

ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – Τα αναθεωρημένα και αναμορφωμένα κεφάλαια καθιστούν το κείμενο ευκολότερο από ποτέ για διάβασμα και χρήση. – Τα νέα και ενημερωμένα πλαίσια Διατροφική Αγωγή σε Δράση αναδεικνύουν τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της διατροφικής εκπαίδευσης και αναγνωρίζουν τις καλύτερες πρακτικές και τις πιο πρόσφατες έρευνες. – Σαφή, εύχρηστα Φύλλα Εργασίας επιτρέπουν στους φοιτητές και στους καθηγητές διατροφής να αναπτύσσουν τα δικά τους προγράμματα χρησιμοποιώντας τη διαδικασία του ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2019
ISBN 978-9925-563-24-1
Σελίδες 660
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη