Campbell’s Φυσικοθεραπεία για Παιδιά

Campbell’s Φυσικοθεραπεία για Παιδιά

Joseph Schreiber, Margo Orlin N., Robert Palisano J.

100,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο «Cambell’s Φυσικοθεραπεία για Παιδιά» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο για τη φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση μιας πληθώρας νοσημάτων που αφορούν τον παιδιατρικό πληθυσμό και καλύπτουν το φάσμα των μυοσκελετικών, νευρολογικών, και καρδιοαναπνευστικών δυσλειτουργιών.

Μέσα από το βιβλίο αυτό, ο παιδιατρικός κλινικός θεραπευτής καθοδηγείται στην αναζήτηση τεκμηριωμένων πληροφοριών για τις επιμέρους παθήσεις και κυρίως στην κατανόηση του συλλογισμού που αφορά τη λήψη κλινικών αποφάσεων. Οι προ­τεραιότητες, οι ανησυχίες και οι φόβοι του παιδιού και της οικογένειας αποτελούν τη βάση για την οργάνωση ενός επιτυχη­μένου προγράμματος παρέμβασης και αυτό είναι κάτι που τονίζεται σε ολόκληρο το βιβλίο. Βασικός στόχος λοιπόν του συγ­γράμματος αυτού είναι, από τη μία πλευρά να δοθούν όλες οι βασικές πληροφορίες ώστε ο κλινικός να κατανοήσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα θέσει τους στόχους, τις προτεραιότητες, τη διαβάθμιση, τα μέτρα έκβασης του προγράμματός του, και από την άλλη, μέσω των εξειδικευμένων πληροφοριών, να καθοδηγήσει τον θεραπευτή για τις νέες προσεγγίσεις και τεχνολο­γίεc, τιc διαθέσιμες υπηρεσίες από άλλους θεραπευτές και δομές, τους τρόπους πρώιμης παρέμβασης και τους τρόπους βοή­θειας για την μετάβαση από τη μια ηλικιακή περίοδο στην άλλη.

Το σύγγραμμα αυτό, έχει καταμεριστεί σε ενότητες με σκοπό να καλύψει πλήρως όλες τις πιθανές παθολογίες, στις βασικές κατηγορίες, των μυοσκελετικών, καρδιοαναπνευστικών και νευρολογικών προβλημάτων που χρήζουν φυσικοθεραπευτικής αντιμετώπισης, ενώ ταυτόχρονα εμβαθύνει και σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις και συνθήκες κατά τη νεογνική περίοδο όπως και κατά τη μετάβαση προς την ενηλικίωση. Η δυνατότητα μεταφοράς των διεθνών επιστημονικών ευρημάτων και κα­τευθυντήριων οδηγιών στην Ελληνική γλώσσα αποτελεί πλεονέκτημα για την πρόσβαση στη γνώση και τη σύγχρονη τεκμη­ρίωση στον τομέα της παιδιατρικής φυσικοθεραπείας και ευχόμαστε το εγχειρίδιο αυτό να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των κλινικών θεραπευτών που έχουν ως επίκεντρο της θεραπείας τους το παιδί και τις ανάγκες του.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2021
Επιμέλεια Μαρία Κυριακίδου, Δάφνη Μπακαλίδου, Σταύρος Κοτταράς, Σοφία Λαμπροπούλου, Παράς Σ. Γιώργος
Μετάφραση Κωνσταντίνος Δ. Κατσουλάκης
ISBN 9789925576630
Σελίδες 1012
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στο παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη