Κινησιοθεραπεία

Κινησιοθεραπεία

Θεραπευτικές ασκήσεις για μυοσκελετικές παθήσεις

Peggy Hougloum

120,00

Στο βιβλίο παρουσιάζονται πληροφορίες για την ενδελεχή κατανόηση των τεχνικών αποκατάστασης.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Στο βιβλίο παρουσιάζονται πληροφορίες για την ενδελεχή κατανόηση των τεχνικών αποκατάστασης. Βοηθά τον αναγνώστη να προσδιορίσει τι συμβαίνει στο σώμα, γιατί πλεονεκτούν κάποιες τεχνικές αποκατάστασης και πότε πρέπει να εφαρμόζονται συγκεκριμένες τεχνικές κατά την πορεία της αποκατάστασης.

Μα τα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, το σύγραμμα Κινησιοθεραπεία – Θεραπευτικές ασκήσεις για μυοσκελετικές παθήσεις προετοιμάζει τους τελειόφοιτους φοιτητές και τους απόφοιτους για τον πραγματικό κόσμο της αποκατάστασης, ενώ χρησμιμεύει ως ένα βασικό σημείο αναφοράς για τον έμπειρο κλινικό. Ο αναγνώστης θα κατανοήσει τι πρέπει να περιμένει όταν ασχολείται με έναν ασθενή, πώς να εφαρμόζει τις τεκμηριωμένες γνώσεις του σε κλινικές συνθήκες και πώς να σχεδιάζει εξατομικευμένα προγράμμα αποκατάστασης.

Διαθέτοντας περισσότερες από 830 φωτογραφίες και περισσότερες από 330 εικόνες έχει ανασχεδιαστεί για μια πιο σαφή παρουσίαση του περιεχομένου και για την αποσαφήνιση πολύπλοκων εννοιών της ανατομίας και τηςς φυσιολογίας.

 

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2018
ISBN 9789925563302
Σελίδες 972
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη