Φυσικοθεραπευτική διαχείριση για ασθενείς με νευρολογικές διαταραχές

Φυσικοθεραπευτική διαχείριση για ασθενείς με νευρολογικές διαταραχές

Geert Verheyden, Gita Ramdharry, Sheila Lennon

70,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Μετά την επιτυχία των τριών προηγούμενων εκδόσεων, το σύγγραμμα Φυσικοθεραπευτική διαχείριση για ασθενείς με νευρολογικές διαταραχές, τέταρτη έκδοση, παραμένει το πιο σύγχρονο και τεκμηριωμένο σύγγραμμα για προπτυχιακούς φοιτητές και επαγγελματίες υγείας.

Γραμμένο από μία διεθνή ομάδα κλινικών και ερευνητών έχει εφαρμογή σε διάφορα συστήματα υγείας, με ειδική επικέντρωση στη φυσικοθεραπεία. Έχουν προστεθεί νέα κεφάλαια σχετικά με συχνές και σπάνιες ασθένειες, όπως είναι οι κληρονομιές διαταραχές, οι λειτουργικές κινητικές διαταραχές και οι νευρομυϊκές παθήσεις.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Συνολικές και εύχρηστες αναφορές για τη διαχείριση και τους περιορισμούς της κινητικότητας, κατάλληλες για κάθε πλαίσιο αναφοράς και περιβάλλον σχετικά με τη φροντίδα υγείας.
 • Χρήση μιας εκλεκτικής προσέγγισης με επικέντρωση στην επιλογή των κατάλληλων τεκμηριωμένων εργαλείων για την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση νευρολογικών διαταραχών, χωρίς την υπαγωγή σε συγκεκριμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις.
 • Παρουσιάζονται ατομικές περιπτώσεις για την παροχή επιστημονικών στοιχείων.

Νέα στοιχεία στην παρούσα έκδοση:

 • Πλήρως αναθεωρημένη έκδοση από συγγραφείς από πολλές χώρες με την εισαγωγή οκτώ νέων κεφαλαίων σχετικά με:
  • Συχνά ελλείματα.
  • Κληρονομικές νευρολογικές διαταραχές.
  • Λειτουργικές κινητικές διαταραχές.
  • Διαχείριση πολύπλοκων καταστάσεων.
  • Τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας και αλληλεπιδραστικών παιχνιδιών.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
Επιμέλεια Σταύρος Ι. Κοτταράς, Σάββας Π. Μαυρομούστακος
ISBN 9789925576807
Σελίδες 747
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη