Αγγειακή Και Ενδαγγειακή Χειρουργική

Αγγειακή Και Ενδαγγειακή Χειρουργική

Εγχειρίδιο Εξειδικευμένης Χειρουργικής Πρακτικής (5η Εκδ.)

Ian Loftus, Jonathan D. Beard, Peter A. Gaines

66,50

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο «Αγγειακή και Ενδαγγειακή Χειρουργική» ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χειρουργών στην ειδικότητα και στην πρακτική, όσον αφορά στα στοιχεία που βασίζονται στις αποδείξεις σε αυτήν την υποειδικότητα που συσχετίζεται με τη γενική χειρουργική πρακτική. Είναι μια πηγή αναφοράς που ενσωματώνει τις τρέχουσες πληροφορίες στις τελευταίες εξελίξεις, στα θέματα αντιμετώπισης και στις επεμβατικές διαδικασίες.

Το κείμενο υποστηρίζεται σε τεκμηριωμένη βάση από συστάσεις, όπου αυτό είναι δυνατόν, κάνοντας διαχωρισμό μεταξύ των ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων για να διεξαχθεί ένα συμπέρασμα, ενώ παράλληλα τα στοιχεία προτείνουν ότι μια σύσταση μπορεί να γίνει μέσα στο πλαίσιο των πιθανοτήτων.

Γι’ αυτήν την 5η έκδοση, η ομάδα των συγγραφέων, μέσα από τη σειρά των βιβλίων, έχει διευρυνθεί, προκειμένου να περιλάβει αυθεντίες σε ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα, με μια ολοένα και αυξανόμενη έμφαση στην πρακτική σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα περιεχόμενα έχουν εκτεταμένα διασταυρωθεί στη σειρά με τα προσφάτως δημοσιευμένα στοιχεία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2014
Επιμέλεια Αθανάσιος Δ. Γιαννούκας , Μίλτος Λαζαρίδης , Ιωάννης Τσολάκης
ISBN 9789603949923
Σελίδες 436
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1020g
Διαστάσεις 19.5 × 25.0 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη