Υπερηχογραφική διερεύνηση των αγγειακών παθήσεων (1η εκδ.)

Υπερηχογραφική διερεύνηση των αγγειακών παθήσεων (1η εκδ.)

Αθανάσιος Γιαννούκας, Νίκος Λαμπρόπουλος

57,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να προσφέρει τις γνώσεις που πρέπει να έχει ο ιατρός (ακτινολόγος, αγγειοχειρουργός, νευρολόγος, καρδιολόγος) που χρησιµοποιεί τους υπερήχους για τη διάγνωση και την παρακολούθηση ασθενών µε αγγειακή νόσο.

Το βιβλίο αυτό έχει γραφεί από διακεκριµένους επιστήµονες στον τοµέα, µε µεγάλη εµπειρία στην εκτέλεση των αναίµακτων διαγνωστικών µεθόδων στις αγγειακές παθήσεις και στην ερµηνεία των αποτελεσµάτων τους. Έχει επίσης ενσωµατώσει όλες τις εξελίξεις στον τοµέα της κλινικής εφαρµογής των ευρηµάτων από την υπερηχογραφική διερεύνηση του αγγειακού συστήµατος.

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει χρήσιµο βοήθηµα σε όσους ασχολούνται µε την αναίµακτη διαγνωστική των αγγειακών παθήσεων

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2013
ISBN 9789603949114
Σελίδες 328
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη