Έγχρωμος Άτλας Αγγειακών Όγκων Και Αγγειακών Δυσπλασιών (1η Εκδ.)

Έγχρωμος Άτλας Αγγειακών Όγκων Και Αγγειακών Δυσπλασιών (1η Εκδ.)

Michel Wassef, Odile Enjolras, Rene Chapot

76,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Οι αγγειακοί όγκοι (συμπεριλαμβανομένου του βρεφικού αιμαγγειώματος) και οι αγγειακές δυσπλασίες είναι εκ γενετής παραμορφωτικά σημάδια, που μπορεί να εμφανιστούν στο 65% του σώματος του ασθενούς.

Αυτός ο άτλας εστιάζει στην σταδιοποίηση, στην πολυπαραγοντική προσέγγιση, στην αναγνώριση και ταυτοποίηση, και στις θεραπευτικές επιλογές γι’ αυτή την κατηγορία παθολογίας.

Οι αγγειακές δυσπλασίες, συνιστώμενες από δυσπλαστικά αγγεία, δεν υποχωρούν ποτέ και μερικές φορές εξαπλώνονται ταχύτατα. Μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε τμήμα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των σπλάχνων.

Τόσο οι αγγειακοί όγκοι όσο και οι αγγειακές δυσπλασίες μπορεί να προκαλέσουν αισθητικά προβλήματα και λειτουργική αναπηρία και μπορεί να εξελιχθούν σε καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή. Μπορεί να χρειαστεί ακτινολογική απεικόνιση και παθολογοανατομία για την αναγνώριση και διαφορική διάγνωση σε ποικίλες αγγειακές ανωμαλίες.

Επιπρόσθετα, νέες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών μοριακής βιολογίας, έχουν εξελιχθεί, καθιστώντας δυνατή μια λιγότερο επεμβατική και πιο αποτελεσματική προσέγγιση στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2013
Επιμέλεια Β. Παναγιώτης Δημακάκος , Ιωάννης Τσολάκης
Μετάφραση Ιωάννης Τζορμπατζόγλου
ISBN 9789603949305
Σελίδες 312
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη