Παρουσίαση δίτομου έργου «Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ» του Άγγελου Κυρανούδη

Παρουσίαση δίτομου έργου «Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ» του Άγγελου Κυρανούδη

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας το δίτομο έργο «Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ» του Άγγελου Κυρανούδη. Την εκδήλωση την παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Τον συγγραφέα τίμησαν με την παρουσία τους οι:

  • Τάκης Φύσσας (μέσω βιντεοκλήσης), οποίος τόνισε την επιστημονική κατάρτιση του συγγραφέα και αποκάλυψε ότι είχε προτείνει τον συγγραφέα να εργαστεί στον Παναθηναϊκό.
  • Βασίλης Τοροσίδης, που μίλησε για το εύρος γνώσεων του συγγραφέα και την προσφορά του ως εκπαιδευτής.
  • Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής Τάσος Κουτράκης, ο οποίος ήταν γυμναστής στο Γυμνάσιο Νικήσιανης και αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα του Άγγελου Κυρανούδη.
  • Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης στο τέλος της εκδήλωσης και στην αρχή ο Στέργιος Κεχαγιάς (ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Παγγαίου) και ο Στέλιος Ιγνατιάδης (Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης).
  • Τον συντονισμό της βραδιάς είχε ο Τάσος Πατσίδης.

Στην ομιλία του ο συγγραφέας αναφέρθηκε στις αιτίες που τον οδήγησαν να γράψει το δίτομο έργο του, στο πού απευθύνεται και ποια κενά της βιβλιογραφίας και της εκπαίδευσης καλύπτει. Επίσης αναφέρθηκε στους δασκάλους του Τάσο Κουτράκη και Μάκη Σεντελίδη. Παρουσιάζοντας με διαδραστικό τρόπο τα κεφάλαια του βιβλίου, πρόσφερε στους παρευρισκομένους μία πλήρη εικόνα του έργου του.

Τα βιβλία «Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ Κ-7, Κ-9 & Κ11 – ΤΟΜΟΣ Α & Β» θα τα βρείτε εδώ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό (ορισμένες φωτογραφίες προέρχονται από την ιστοσελίδα www.proininews.gr

     

 

        

 

 

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη