Ρόμπερτ Γ. Σμιθ

Ο Robert W. Smith είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο, για τις πολεμικές τέχνες της Ασίας. Εκτός από το πρωτοποριακό βιβλίο "Comprehensive Asian fighting arts", που έγραψε μαζί με τον Ντον Φ. Ντρέγκερ, έχει γράψει δεκατέσσερα ακόμη βιβλία, για διάφορα θέματα σχετικά με τις Κινέζικες Πολεμικές Τέχνες. Ο Σμιθ μελέτησε, δίδαξε και έγραψε για τις πολεμικές τέχνες της Ασίας για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Στα εφηβικά του χρόνια προπονήθηκε στην πυγμαχία και την πάλη με αξιόλογους προπονητές, στη συνέχεια μελέτησε σε βάθος το Τζούντο, για να καταλήξει τελικά στις Κινέζικες Πολεμικές Τέχνες, τις οποίες μελέτησε υπό την καθοδήγηση σημαντικών Δασκάλων. Δίδαξε τις τέχνες αυτές σε πολλούς μαθητές στην Ουάσινγκτον των Η.Π.Α., όπου εργαζόταν ως αξιωματικός πληροφοριών της ΣIA.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Robert W. Smith είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο, για τις πολεμικές τέχνες της Ασίας. Εκτός από το πρωτοποριακό βιβλίο “Comprehensive Asian fighting arts”, που έγραψε μαζί με τον Ντον Φ. Ντρέγκερ, έχει γράψει δεκατέσσερα ακόμη βιβλία, για διάφορα θέματα σχετικά με τις Κινέζικες Πολεμικές Τέχνες. Ο Σμιθ μελέτησε, δίδαξε και έγραψε για τις πολεμικές τέχνες της Ασίας για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Στα εφηβικά του χρόνια προπονήθηκε στην πυγμαχία και την πάλη με αξιόλογους προπονητές, στη συνέχεια μελέτησε σε βάθος το Τζούντο, για να καταλήξει τελικά στις Κινέζικες Πολεμικές Τέχνες, τις οποίες μελέτησε υπό την καθοδήγηση σημαντικών Δασκάλων. Δίδαξε τις τέχνες αυτές σε πολλούς μαθητές στην Ουάσινγκτον των Η.Π.Α., όπου εργαζόταν ως αξιωματικός πληροφοριών της ΣIA.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη