Νίκος Ασημακόπουλος

Νίκος Ασημακόπουλος

Ο Νίκος Ασημακόπουλος είναι μόνιμο πνεύμα αντιλογίας. Έχοντας αυτοανακηρυχθεί "βασιλιάς της ίντριγκας" προκαλεί χωρίς να το θέλει και να το καταλαβαίνει ατελείωτες κόντρες και αντιπαραθέσεις. Το χόμπι του είναι να μπερδεύει τον κόσμο με τις απόψεις του και να κάνει τους περισσότερους να αναρωτιούνται... τι ομάδα είναι. Όταν τον ρωτάνε, απαντάει ότι... "οι γαύροι με λένε Παναθηναϊκό, οι βάζελοι Ολυμπιακό κι αυτή είναι η καταξίωσή μου"! Πάνω από 30 χρόνια γράφει για μπάλα... Ξεκίνησε να αναλύει και να σχολιάζει στην παλιά καλή "Ελευθεροτυπία", πέρασε παράλληλα από την "Αθλητική Ηχώ", το "Φως των Σπορ", το "SporTime" αλλά και από περιοδικά όπως το "Status", το "Men", το "Κλικ" και το "Playboy". Για καμιά δεκαπενταριά χρόνια αγαπούσαν να τον μισούν χιλιάδες ακροατές στη ραδιοφωνική "Φουλ Επίθεση". Σήμερα είναι αρχισυντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Θέλει να πιστεύει ότι διαθέτει σοβαρό χιούμορ, του αρέσει να αυτοσαρκάζεται και πάει με χίλια εκείνους που διαφωνούν με τις απόψεις του και θέλουν να του τη βγαίνουν, είτε από δεξιά είτε από αριστερά, αρκεί να μην βρίζουν και να μην προσβάλλουν. Φυσικά σε βάθος χρόνου πάντα δικαιώνεται!

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Νίκος Ασημακόπουλος είναι μόνιμο πνεύμα αντιλογίας. Έχοντας αυτοανακηρυχθεί “βασιλιάς της ίντριγκας” προκαλεί χωρίς να το θέλει και να το καταλαβαίνει ατελείωτες κόντρες και αντιπαραθέσεις. Το χόμπι του είναι να μπερδεύει τον κόσμο με τις απόψεις του και να κάνει τους περισσότερους να αναρωτιούνται… τι ομάδα είναι. Όταν τον ρωτάνε, απαντάει ότι… “οι γαύροι με λένε Παναθηναϊκό, οι βάζελοι Ολυμπιακό κι αυτή είναι η καταξίωσή μου”! Πάνω από 30 χρόνια γράφει για μπάλα… Ξεκίνησε να αναλύει και να σχολιάζει στην παλιά καλή “Ελευθεροτυπία”, πέρασε παράλληλα από την “Αθλητική Ηχώ”, το “Φως των Σπορ”, το “SporTime” αλλά και από περιοδικά όπως το “Status”, το “Men”, το “Κλικ” και το “Playboy”. Για καμιά δεκαπενταριά χρόνια αγαπούσαν να τον μισούν χιλιάδες ακροατές στη ραδιοφωνική “Φουλ Επίθεση”. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ στην “Εφημερίδα των Συντακτών”. Θέλει να πιστεύει ότι διαθέτει σοβαρό χιούμορ, του αρέσει να αυτοσαρκάζεται και πάει με χίλια εκείνους που διαφωνούν με τις απόψεις του και θέλουν να του τη βγαίνουν, είτε από δεξιά είτε από αριστερά, αρκεί να μην βρίζουν και να μην προσβάλλουν. Φυσικά σε βάθος χρόνου πάντα δικαιώνεται!

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη