Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο

Νίκος Ασημακόπουλος

15,34

Το βιβλίο δεν είναι οι εντυπώσεις ενός ποδοσφαιρικού τουρίστα που ακολούθησε την Εθνική ομάδα στη χειρότερη και στην καλύτερη στιγμή της. Όσα έζησα, έμαθα, ή διάβασα στα δύο μεγάλα ταξίδια-εμπειρίες ζωής, το 1994 στις Ηνωμένες Πολιτείες και το 2004 στην Πορτογαλία, ήταν η αφορμή για να ψάξω βαθύτερα τα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Τρεις αρχές πάνω στις οποίες κάθισα και έγραψα…

Η αλήθεια που ενοχλεί, αξίζει περισσότερο από το ψέμα που βολεύει… Βουτηγμένο στα ψέματα το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά φαίνεται πως αντέχει κι άλλα…

Δημοσιογραφία είναι να λες αυτό που πιστεύεις, χωρίς εκπτώσεις, συμβιβασμούς και κρυφές σκοπιμότητες. Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις. Αυτά για έναν χώρο γεμάτο, πλέον, από οπαδικά παπαγαλάκια.
Αν πρόκειται να πεις όσα θέλεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος ν’ ακούσεις κι εκείνα που δεν θέλεις. Κανόνας στη ζωή μου. Και συμβουλή που πρέπει να δίνει ο καθένας στον εαυτό του…

Το βιβλίο δεν είναι οι εντυπώσεις ενός ποδοσφαιρικού τουρίστα που ακολούθησε την Εθνική ομάδα στη χειρότερη και στην καλύτερη στιγμή της. Όσα έζησα, έμαθα, ή διάβασα στα δύο μεγάλα ταξίδια-εμπειρίες ζωής, το 1994 στις Ηνωμένες Πολιτείες και το 2004 στην Πορτογαλία, ήταν η αφορμή για να ψάξω βαθύτερα τα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόσωπα, καταστάσεις, χαρακτήρες, συμπεριφορές, νοοτροπίες, υπερβάσεις και παθογένειες…

Ο τίτλος, μάλλον ειρωνικός θα πρέπει να ακούγεται… Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο! ΄Η… ζητώ το ελληνικό ποδόσφαιρο, για όσους το ψάχνουμε.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Ταξιδευτής
Έτος Έκδοσης 2014
ISBN 978-960-9692-42-7
Σελίδες 240
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη