Λευτέρης Καλογήρου

Λευτέρης Καλογήρου

Ο Λευτέρης Καλογήρου είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά και είναι επικεφαλής προπονητής των Τμημάτων Υποδομής και του τμήματος Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος. Είναι ενεργό μέλος του προγράμματος World Coaches της Ολλανδικής Ομοσπονδίας (KNVB) και πρώην επικεφαλής προπονητής ανάπτυξης – Επόπτης εκπαίδευσης της Hunan Hangsheng FC (Hunan-China).
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής σε  ερασιτεχνικούς συλλόγους, Σχολές ποδοσφαίρου και Ακαδημίες. Είναι κάτοχος διεθνών πιστοποιήσεων στον ευρύτερο τομέα καθοδήγησης - προπονητικής αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και έχει δημοσιεύσει διάφορα άρθρα σε ιστοσελίδες προπονητικού περιεχομένου.
Ο Λευτέρης Καλογήρου έχει εκπονήσει διάφορα project - παρουσιάσεις όπως: Πρόγραμμα ανίχνευσης νεαρών ποδοσφαιριστών για επαγγελματικές ομάδες, Μεθοδολογία προπόνησης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, Πρόγραμμα ανίχνευσης ταλέντων-επένδυση στον χρόνο, Φαινόμενο σχετικής ηλικίας (RAE) στο ποδόσφαιρο, Ταυτοποίηση και καθοδήγηση ποδοσφαιρικού ταλέντου, Τα βασικά rondos ως εργαλείο αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών, Παιχνίδια κατοχής μπάλας - οργάνωση και ρύθμιση παραμέτρων - ρουτίνες γενικής προετοιμασίας, Γνωστική τακτική ενσωμάτωση.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Λευτέρης Καλογήρου είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά και είναι επικεφαλής προπονητής των Τμημάτων Υποδομής και του τμήματος Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος. Είναι ενεργό μέλος του προγράμματος World Coaches της Ολλανδικής Ομοσπονδίας (KNVB) και πρώην επικεφαλής προπονητής ανάπτυξης – Επόπτης εκπαίδευσης της Hunan Hangsheng FC (Hunan-China).
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής σε  ερασιτεχνικούς συλλόγους, Σχολές ποδοσφαίρου και Ακαδημίες. Είναι κάτοχος διεθνών πιστοποιήσεων στον ευρύτερο τομέα καθοδήγησης – προπονητικής αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και έχει δημοσιεύσει διάφορα άρθρα σε ιστοσελίδες προπονητικού περιεχομένου.
Ο Λευτέρης Καλογήρου έχει εκπονήσει διάφορα project – παρουσιάσεις όπως: Πρόγραμμα ανίχνευσης νεαρών ποδοσφαιριστών για επαγγελματικές ομάδες, Μεθοδολογία προπόνησης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, Πρόγραμμα ανίχνευσης ταλέντων-επένδυση στον χρόνο, Φαινόμενο σχετικής ηλικίας (RAE) στο ποδόσφαιρο, Ταυτοποίηση και καθοδήγηση ποδοσφαιρικού ταλέντου, Τα βασικά rondos ως εργαλείο αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών, Παιχνίδια κατοχής μπάλας – οργάνωση και ρύθμιση παραμέτρων – ρουτίνες γενικής προετοιμασίας, Γνωστική τακτική ενσωμάτωση.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη