Βασικές αρχές αγγειοχειρουργικής (2η έκδοση)

Βασικές αρχές αγγειοχειρουργικής (2η έκδοση)

95,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 20401

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η δεύτερη αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου περιλαμβάνει όλο το φάσμα των αγγειακών παθήσεων (Αρτηρίες – Φλέβες – Λεμφαγγεία). Στο πρώτο μέρος του βιβλίου αναφέρονται οι βασικές γνώσεις της αγγειακής ανατομίας και φυσιολογίας. Παρουσιάζεται η σύγχρονη άποψη περί αθηρογένεσης και αθηροθρόμβωσης ενώ περιλαμβάνει γενικές γνώσεις αναφορικά με την οξεία θρομβοεμβολική νόσο τόσο των αρτηριών όσο και των φλεβών. Ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο αποτελεί η εμπεριστατωμένη περιγραφή της διαγνωστικής προσέγγισης των αγγειακών ασθενών, ενώ περιγράφονται τόσο η συντηρητική θεραπεία των αγγειακών παθήσεων, όσο και το πλήρες φάσμα των αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων. Το δεύτερο μέρος του βιβλίου αναπτύσσει τις αγγειακές παθήσεις κατά συστήματα, προσφέροντας ειδικότερη γνώση σχετικά με τον ορισμό των παθήσεων, τα επιδημιολογικά δεδομένα, την αιτιολογία, την κλινική εικόνα, τη διάγνωση και τη θεραπεία τους. Το παρόν εγχειρίδιο αποσκοπεί στη βελτιωμένη διδασκαλία του μαθήματος της Αγγειοχειρουργικής για την εκπαίδευση των φοιτητών και των νεότερων ιατρών, που εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων.

• Ο Κυριάκος Κτενίδης είναι αναπληρωτής καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις University Studio Press
Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 978-960-12-2260-8
Σελίδες 512
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη