Τρέχοντας το 2022 με το Athletics Magazine

Προσφορά!

Τρέχοντας το 2022 με το Athletics Magazine

4,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 29275

Περίληψη

Το ημερολόγιο Τρέχοντας το 2022 με το Athletics Magazine είναι ένα σύγχρονο και μοντέρνο ημερήσιο ημερολόγιο, τόσο για την καταγραφή των καθημερινών υποχρεώσεων όσο και για την καταγραφή της προπόνησης. Περιέχει επίσης:

  • Προπονητικά κείμενα και συμβουλές του προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή
  • Εμψυχωτικά κείμενα και πορτραίτα αθλητών του δημοσιογράφου και διευθυντή σύνταξη του Athletics Magazine Λευθέρη Πλακίδα
  • Βιωματικό κείμενο του πρωταθλητής Ελλάδας στα 3.000 μ steeple Γιώργου Σταμούλη
  • Βιωματικό κείμενο της παγκοσμιονίκης Ραμπέα Ιατρία
  • Εμψυχωτικό κείμενο της Ντενίζ Δημάκη
  • Βιωματικό κείμενο του πρωταθλητή κωπηλασία και δρομέα Γιάννη Κουρκουρίκη
  • Εμψυχωτικό-βιωματικό κείμενο του πρωταθλητή ορεινού τρεξίματος και μαραθωνοδρόμου Δημήτρη Θεοδωρακάκου
  • Εμψυχωτικό κείμενο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στο στίβο, στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και μαραθωνοδρόμου Ελένης Νικολοπούλου
  • Την κατάθεση της εμπειρίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τοκιο της βαδίστριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη
  • Εμψυχωτικό κείμενο της αθλήτριας Δήμητρας Ιορδανίδου, στη μνήμη της οποίας είναι αφιερωμένο και το ημερολόγιο έπειτα από τον πρόσφατο και άδικο θάνατό της σε ατύχημα με το ποδήλατό της.

Ακολουθεί η εισαγωγή του ημερολογίου από τον Λευθέρη Πλακίδα

Τρέχοντας το 2022 με το Athletics Magazine. Είναι η εποχή της αγκαλιάς. Αυτό που επιθυμούμε τουλάχιστον. Να τρέχουμε και να αγκαλιαζόμαστε στον τερματισμό.

Θα είναι η χρονιά του 2022 μία καλύτερη χρονιά.

Με την επέτειο των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή που έφερε χιλιάδες ανθρώπων από τις πατρίδες τους (Πόντο, Καππαδοκία, Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη) σε μία χώρα που προσπαθούσε να ορθοποδήσει. Η επέτειος έχει συμβολισμούς που αναδύονται με το τρέξιμο.

Όπως και στον αθλητισμό έτσι και στη ζωή χρειάζεται συνεχής προσπάθεια, αμείωτο πάθος για το περισσότερο, πίστη στο καλύτερο. Αυτά που αγαπάμε στο τρέξιμο και μας κάνουν να θέλουμε να βγαίνουμε έξω κάθε μέρα για να τα ζούμε είναι τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να περάσουμε από τη δύσκολη φάση που διανύουμε σε κάτι καλύτερο.

Η χρονιά της αγκαλιάς. Εκείνη η αυθόρμητη κίνηση, που πολλοί από εμάς ποτέ δεν της δίναμε την αξία που της άξιζε, ήρθε να γίνει το ζητούμενο. Η ανθρώπινη επαφή. Το νοιάξιμο και η παρέα. Το τρέξιμο μαζί. Run Together.

Γιατί μαζί όλα γίνονται πιο εύκολα. Μόνος μπορεί να πηγαίνεις πιο γρήγορα, αλλά μαζί με τους άλλους σίγουρα θα φτάσεις πιο μακριά.

Ζήσε δυνατά και πάλεψε για όσα ονειρεύεσαι. Μόνο έτσι η ζωή παίρνει την αξία που δικαιούται.

Όλη η ομάδα του Athletics Magazine στοχεύει να κάνει τις μέρες σας πιο ελκυστικές και να σας δώσει ωραίες εικόνες και έμπνευση για τρέξιμο και συνεχή προσπάθεια για ένα βήμα μπροστά.

Σε όσα έρχονται και ποτέ δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε, αλλά ας έχουμε μία καλή φυσική κατάσταση και τη σωστή ψυχολογία για να τα διαχειριστούμε.

Λευθέρης Πλακίδας – Διευθυντής Σύνταξης Athletics Magazine

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-618-5316-99-0
Σελίδες 448
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 800g
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη