Το τέλειο πρόγραμμα κοιλιακών για άντρες

Το τέλειο πρόγραμμα κοιλιακών για άντρες

Πρόγραμμα 28 ημερών για να πέσει το στομάχι και να φανούν οι κοιλιακοί

Σταύρος Δεδούκος, Φ. Τσούμος

9,90

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα είναι ο αχώριστος σύντροφος σας όχι μόνον για αυτές τις 28 ημέρες, αλλά για πάρα πολύ καιρό, θα το διαβάζετε, θα βλέπετε το πρόγραμμα της κάθε ημέρας σας και επίσης θα το χρησιμοποιείτε ως ημερολόγιο για να σημειώνετε την πρόοδό σας. Γιατί, τελικά, οι 28 ημέρες είναι μόνον η αρχή…

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 3556

Περίληψη

Σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα για να βελτιώσετε την κατάσταση των κοιλιακών σας. Για τους περισσότερους άντρες το πρόγραμμα αυτό μπορεί να γίνει στο σπίτι. Η περίπτωση του γυμναστηρίου δεν αποκλείεται, όπως και ο συνδυασμός γυμναστικής και στο σπίτι και στο γυμναστήριο, αν ήδη γυμνάζεστε συστηματικά. Αν είστε από αυτούς που κάνουν όνειρα για το σώμα τους και θέλετε να αποκτήσετε ένα δυνατό, μυώδες και γραμμωμένο σώμα, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα τον τρόπο, εμείς σας έχουμε την ολοκληρωμένη λύση.

Το πρόγραμμα των 28 ημερών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα λεπτότερο, υγιέστερο και πιο δυνατό σώμα. Δεν θα φαίνεστε μόνον καλύτεροι, αλλά θα αισθάνεστε και θα είστε. Έχουμε επιλέξει ασκήσεις που γυμνάζουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια τους κοιλιακούς σας και τις έχουμε συνδυάσει σε 28(!) διαφορετικά προγράμματα, άλλο για αρχάριους, άλλο για μέσους κι άλλο για προχωρημένους. Έτσι αν είστε αρχάριος, δηλαδή ξεκινάτε τώρα τη γυμναστική, σας έχουμε 84(!) διαφορετικά προγράμματα. Το αποτέλεσμα των πολλών διαφορετικών προγραμμάτων είναι η γρηγορότερη μυϊκή ανάπτυξη (οι μύες δέχονται συνεχώς καινούργια ερεθίσματα κι έτσι αποφεύγεται η στασιμότητα προόδου) και η εξασφάλιση της αναγκαίας «ποικιλίας» ώστε να μην βαρεθείτε και να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή του.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα είναι ο αχώριστος σύντροφος σας όχι μόνον για αυτές τις 28 ημέρες, αλλά για πάρα πολύ καιρό, θα το διαβάζετε, θα βλέπετε το πρόγραμμα της κάθε ημέρας σας και επίσης θα το χρησιμοποιείτε ως ημερολόγιο για να σημειώνετε την πρόοδό σας. Γιατί, τελικά, οι 28 ημέρες είναι μόνον η αρχή…

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αθλότυπο
Έτος Έκδοσης 2001
ISBN 978-960-7378-28-6
Σελίδες 80
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη