Θεραπευτικά ηλεκτροφυσικά μέσα

Θεραπευτικά ηλεκτροφυσικά μέσα

Alain-Yvan Belanger

70,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η έκδοση αυτή πλέον προσφέρει μία πλήρως έγχρωμη παρουσίαση σχεδιασμένη για τη μέγιστη ποιότητα, καθαρότητα και ακρίβεια κειμένου και εικόνων. Το βιβλίο έχει ακόμη αναδιοργανωθεί σε πέντε λογικά μέρη που περιέχουν 21 κεφάλαια.

Το Μέρος Ι, Βασικές Γνώσεις, περιλαμβάνει έξι κεφάλαια. Ένα νέο Κεφάλαιο 2, με τίτλο προς μία Τεκμηριωμένη Κλινική Πράξη, εξηγεί το πώς η υιοθέτηση των ερευνητικών δεδομένων μπορεί να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία λήψης κλινικών αποφάσεων. Επιπλέον, ένα νέο Κεφάλαιο 5, με τίτλο Αγορά, Ηλεκτρική Ασφάλεια και Συντήρηση, συμπυκνώνει το περιεχόμενο δύο παλαιότερων κεφαλαίων, με τίτλους Αγορά των Θεραπευτικών Ηλεκτροφυσικών Μέσων και Ηλεκτροπληξία, Μέτρα Ασφαλείας και Συντήρηση των Συσκευών που Τροφοδοτούνται από Ηλεκτρική Γραμμή αντίστοιχα.

Το Μέρος ΙΙ, Θερμικά Μέσα, περιλαμβάνει τρία κεφάλαια: Θερμοθεραπεία, Κρυοθεραπεία και Υδροθεραπεία .  Το  κεφάλαιο  που  αφορά τη  θερμοθεραπεία ενσωματώνει πλέον τέσσερα προηγούμενα κεφάλαια, με τίτλους Θερμοφόρες και Παραφινόλουτρα, Ρευστοθεραπεία, Θερμική Αισθητικότητα Δέρματος και Έλεγχος Διακριτικής Ικανότητας Θερμού και Ψυχρού, και Δέρμα και Μέτρηση Θερμοκρασίας Ηλεκτροφυσικών Μέσων.

Το Μέρος ΙΙΙ, Ηλεκτρομαγνητικά Μέσα, αποτελείται επίσης από τρία κεφάλαια: Διαθερμία Βραχέων Κυμάτων, Θεραπεία με Laser Χαμηλού Επιπέδου  και  Υπεριώδης  Ακτινοβολία.

Το  Μέρος  IV,  Ηλεκτρικά Μέσα, περιλαμβάνει τέσσερα κεφάλαια. Ένα νέο Κεφάλαιο 13, με τίτλο Νευρομυϊκή Ηλεκτρική Διέγερση, ενσωματώνει πλέον δύο παλαιότερα κεφάλαια με τίτλους Θεραπεία με Ρωσικό Ρεύμα και Θεραπεία με Ρεύματα Συμβολής. Το παλαιότερο κεφάλαιο που αφορούσε τη Θεραπεία με Διαδυναμικά Ρεύματα έχει παραλειφθεί λόγω της έλλειψης ερευνητικών δεδομένων που να υποστηρίζουν τη θεραπευτική τους αποτελεσματικότητα. Ένα νέο Κεφάλαιο 15, με τίτλο Ηλεκτρική Διέγερση για την Επούλωση και την Επιδιόρθωση των Ιστών, ενσωματώνει δύο παλαιότερα κεφάλαια με τίτλους Θεραπεία με Μικρορεύμα και Θεραπεία με Παλμικό Ρεύμα Υψηλής Τάσης.

Το Μέρος V, Μηχανικά Μέσα, περιλαμβάνει πέντε κεφάλαια. Ένα νέο Κεφάλαιο 21, με τίτλο Εξωσωματική Θεραπεία με Κρουστικά Κύματα, έχει προστεθεί για να καλύψει την πιο πρόσφατη μηχανική πηγή ενέργειας που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των χρόνιων παθήσεων των μαλακών μορίων.

Οι αναθεωρημένες Μελέτες Περιπτώσεων πλέον βασίζονται στις έννοιες της βιβλιογραφικά τεκμηριωμένης κλινικής πράξης, στο μοντέλο της Διεθνούς Ταξινόμησης Λειτουργίας, Αναπηρίας και Υγείας (ICF) και της δομημένης φόρμας αναφοράς (υποκειμενικά ευρήματα , αντικειμενικά ευρήματα , αξιολόγηση και πλάνο).

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Δ.Στασινόπουλος, Γ.Α.Παπαθανασίου, Ν.Στριμπάκος, Σ.Λαμπροπούλου, Σ.Σπανός, Γ.Παπαγιάννης
ISBN 9789606080791
Σελίδες 606
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη