Τεχνικές μάλαξης μαλακών μορίων

Τεχνικές μάλαξης μαλακών μορίων

Elaine Stillerman

75,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το κορυφαίο βιβλίο για τη θεραπευτική άσκηση!

Εδώ είναι όλη η καθοδήγηση που χρειάζεστε για να προσαρμόσετε τις παρεμβάσεις για άτομα με κινητική δυσλειτουργία. Θα βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ θεωρίας και κλινικής τεχνικής — σε βάθος συζητήσεις για τις αρχές της θεραπευτικής άσκησης και τις πιο ενημερωμένες οδηγίες άσκησης και διαχείρισης.

Tο βιβλίο ενσωματώνει τις τρέχουσες τάσεις και τα ερευνητικά δεδομένα, ώστε να υποστηριχτούν οι θεμελιώδεις έννοιες της θεραπευτικής άσκησης, με βάση τις οποίες ο φοιτητής μπορεί να μάθει και ο επαγγελματίας να αναπτύξει τις γνώσεις του για την αντιμετώπιση των ασθενών. Πέρα από τις εκτεταμένες και λεπτομερείς αναθεωρήσεις του περιεχομένου, τα στοιχεία με τίτλο «Ερευνητικά Δεδομένα» και «Κλινικές Συμβουλές», αποτελούν και πάλι χαρακτηριστικά της παρούσας έκδοσης. Όποτε κρίνεται αναγκαίο, στις ενότητες των Ερευνητικών Δεδομένων συμπεριλαμβάνονται οι Κατευθυντήριες Οδηγίες Κλινικής Πράξης.

Έχει προστεθεί ένα νέο κεφάλαιο που αφορά την Άσκηση στους Ηλικιωμένους (Κεφάλαιο 24). Καθώς αυτή είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κλινικής πράξης στη φυσικοθεραπεία, το περιεχόμενο του κεφαλαίου θα παρέχει βασικές πληροφορίες και προτεινόμενες παρεμβάσεις που όλοι οι επαγγελματίες θα βρουν χρήσιμες όταν αντιμετωπίζουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Δ.Στασινόπουλος, Γ.Παπαγιάννης
ISBN 9789606080760
Σελίδες 694
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη