Θεραπευτική Άσκηση για Ειδικούς Πληθυσμούς

Θεραπευτική Άσκηση για Ειδικούς Πληθυσμούς

Peggie Williamson

58,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο αναφέρεται στις ανάγκες των ασκούμενων που βρίσκονται σε διάφορα στάδια της ζωής, όπως είναι η παιδική και εφηβική ηλικία, η εγκυμονύνη και η τρίτη ηλικία, αλλά και εκείνων που πάσχουν από διάφορες παθήσεις, όπως η παχυσαρκία, η καρδιαγγειακή νόσος και ο καρκίνος.

Το σύγραμμα αναλύει τους παράγοντες που συμβάλλουν στη συνολική υγεία και στη φυσική κατάσταση, ενώ παρέχει μια εις βάθος ανασκόποηση της ανατομίας και της φυσιολογίας, ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε τις μεταβολές που λαμβάνουν χώρα λόγω των διάφορων παθήσεων και σταδίων της ζωής. Δίνει εμφαση σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, εξηγώντας τις διαφορές στην ανατομία και στη φυσιολογία, τις προτεινόμενες ασκήσεις, τις προφυλάξεις κατά την άσκηση, τις διατροφικές παραμέτρους και τα προσδωκώμένα αποτέλεσματα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 978-960-6802-96-6
Σελίδες 528
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη