Φυσιοθεραπεία και ασθενείς τρίτης ηλικίας

Φυσιοθεραπεία και ασθενείς τρίτης ηλικίας

Davis Coakley, PauI Wagstaff

14,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

Περίληψη

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις ΙΩΝ
Έτος Έκδοσης 1997
ISBN 960-286-301-3
Σελίδες 238
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 400g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Το γήρας. Γενικές αρχές.

Φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση. Νευρολογικά προβλήματα. Αντιμετώπιση των εγκεφαλικών επεισοδίων. Θεραπεία των μυοσκελετικών διαταραχών. Καρδιακή και περιφερική αγγειακή αποκατάσταση. Διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος. Δέρμα και έλκη εκ κατακλίσεων.

Ψυχιατρική των ηλικιωμένων ασθενών. Μουσική, ελεύθερος χρόνος και άσκηση. Φάρμακα και φυσιοθεραπεία. Φροντίδα του ετοιμοθάνατου. Νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες.

Βοηθήματα, συσκευές και προσαρτήματα. Δραστηριότητες της καθημερινής ζωής σε πίνακες. Προτεινόμενο πρόγραμμα ασκήσεων και χορού. Προτεινόμενες δραστηριότητες σε τάξη.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη