Θεραπευτικές ασκήσεις

Θεραπευτικές ασκήσεις

Βασικές αρχές και τεχνικές

Carolyn Kisner, John Borstad, Lynn Allen Colby

100,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η σύγχρονη φυσικοθεραπεία αφιερώνει πλέον ένα μεγάλο κομμάτι του θεραπευτικού πλάνου στην άσκηση και την επαναφορά στη λειτουργικότητα μέσα από ενδυνάμωση και επανεκπαίδευση. Η Carolyn Kisner και οι συνεργάτες της έφτιαξαν το πλήρες εγχειρίδιο για τις θεραπευτικές ασκήσεις με όλο το θεωρητικό υπόβαθρο αλλά κυρίως με τεχνικές και ιδέες ασκήσεων, χωρισμένες ανα περιοχή και πάθηση. Όλες οι ασκήσεις περιγράφονται βήμα βήμα ώστε να ταιριάζουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε στάδιο της αποκατάστασης σας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2021
Επιμέλεια Ηλίας Καλλίστρατος, Γεώργιος Α. Παπαθανασίου, Νικόλαος Στριμπάκος, Ηλίας Τσέπης, Πάρης Ιακωβίδης, Σοφία Α.Ξεργιά, Σάββας Σπανός
ISBN 9789606080425
Σελίδες 1000
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη