Θεμελιώδεις αρχές της προπόνησης αποκατάστασης

Θεμελιώδεις αρχές της προπόνησης αποκατάστασης

Kimberly Peer, Lorin Cartwright

50,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Οι θεμελιώδεις Αρχές τnς Προπόνnσnς Αποκατάστασnς παρέχουν μία ολοκληρωμένη γνωριμία με τον τομέα της αθλητικής πpoπόvnσnς. Παρουσιάζουν τις κακώσεις και τις παθήσεις με τις οποίες έρχονται συνήθως αντιμέτωποι οι προπονητές αθλημάτων, ενώ παρέχουν και μια ανασκόπηση των επαγγελματικών και διοικητικών πτυχών του επαγγέλματος. Γραμμένο ειδικά για φοιτnτές, το παρόν βιβλίο προσφέρει θεμελιώδεις γνώσεις και ικανότητες, ενώ τους δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσουν την πιθανότητα μίας καριέρας στον τομέα της αθλητιατρικής.

Η τέταρτη αγγλική έκδοση παροuσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην αθλητική προπόνnσn όσον αφορά τη θεραπεία, τη φροντίδα, τη διοικητική μέριμνα και την πιστοποίηση. Το νέο υλικό στην έκδοση αυτή περιλαμβάvει το εξής:

  • Επαγγελματική nροετοιμασiα και δυνατότητα καριέρας.
  • Τεκμηρίωση, διατήρηση αρχείων και ηλεκτρονικά συστήματα καταγραφής κακώσεων.
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη εγκαταστάσεων αθλητικής προπόνησης.
  • Οικονομική διαχείριση και παραγγελία εξοπλισμού.
  • Ανάλυση προϋπαρχοuσών παθήσεων και προαγωvιστικός έλεγχος.
  • Βασικές διαγνωστικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των απλών ακτινογραφιών, του υπερnχογραφήματος και των δοκιμασιών ανίχνευσnς απαγορευμέvων ουσιών.
  • Δεοντολογία για τους επαγγελματίες της αθλητιατρικής.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2022
Μετάφραση Ν.Κωφοτόλης, Β-Π.Μάλλιου, Α.Μπενέκα, Π.Τσακλής, Α.Γιοφτσίδου, Ευ.Συκαρά
ISBN 9789606080692
Σελίδες 548
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη