Τένις

Βήματα για την επιτυχία

Camille Soulier, Jim Brown

31,50

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Τελειοποιήστε τα χτυπήματά σας, μπείτε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και διακριθείτε στους αγώνες. Στο βιβλίο παρουσιάζεται μια προοδευτική μέθοδος εκμάθησης του τένις, με έγχρωμες φωτογραφίες για κάθε χτύπημα. Αυτό το δημοφιλές εγχειρίδιο περιλαμβάνει όλα τα χτυπήματα: το φορχαντ, το μπακχαντ, το σερβίς, το βολέ, το χαφ βολέ, τη λόμπα, το σμας και το ντροπ σοτ.

Εξασκηθείτε και βελτιώστε την τεχνική των χτυπημάτων σας με πάνω από 80 ασκήσεις, που συνοδεύονται από ένα μοναδικό σύστημα αξιολόγησης για να κρίνετε και να επιταχύνατε την πρόοδό σας.

Αφού τελειοποίησε την τεχνική σας, προσθέστε τακτικές και στρατηγικές για να εκτελείτε το κατάλληλο χτύπημα ανάλογα με τις διαφορετικές καταστάσεις του αγώνα και να κατακτήσετε την επιτυχία στο γήπεδο. Θα μάθετε πώς να εξουδετερώνετε τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου σας, πώς να αναγνωρίζετε τις αδυναμίες του, πώς να το εξωθείτε σε λάθη και πώς να εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Είτε παίζετε μονά είτε διπλά, θα αποκτήσετε τις ικανότητες, τις στρατηγικές και την αυτοπεποίθηση για να διακριθείτε σε αγώνες.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
Επιμέλεια Αργύρης Θεοδοσίου, Πέτρος Νάτσης
Μετάφραση Αργύρης Θεοδοσίου, Πέτρος Νάτσης
ISBN 978-960-602-262-3
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη