Τεχνική της χιονοδρομίας

Τεχνική της χιονοδρομίας

Γιοβάνης Β.

48,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 36617

Περίληψη

Τα περιεχόμενα του βιβλίου περιλαμβάνουν την εξής πρακτική θεματολογία: η χιονοδρομία στα σχολεία, τα παιχνίδια, Αλπικό σκι, Carving ski, χιονοσανίδα (Snowboard), σκι αντοχής, εξοπλισμός και αναλυτική διδασκαλία όλων των αγωνισμάτων της χιονοδρομίας καθώς και προσομοίωση της χιονοδρομίας με In Line Rollers. Επίσης το βιβλίο αναφέρεται στην εξής θεωρητική θεματολογία όπως: ιστορική εξέλιξη της χιονοδρομίας, η πρόγνωση του καιρού, το βουνό, οι πίστες και η ασφάλεια στη χιονοδρομία. Τα σωματομετρικά, φυσιολογικά, ψυχολογικά και προπονητικά χαρακτηριστικά του χιονοδρόμου Αλπικού σκι και του σκι αντοχής. Τέλος το θεωρητικό μέρος ολοκληρώνεται με τη βιο-μηχανική και τεχνική ανάλυση της κίνησης του χιονοδρόμου.

Επιπλέον Πληροφορίες

ISBN 960-807-228-Χ
Σελίδες 434
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη