Προπονητική στη χιονοδρομία καταβάσεων [Δ’ Έκδοση]

Προπονητική στη χιονοδρομία καταβάσεων [Δ’ Έκδοση]

Γιοβάνης Β.

25,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 36612

Περίληψη

Τα περιεχόμενα του βιβλίου περιλαμβάνουν την εξής πρακτική θεματολογία: προπονητική και τεχνική του Αλπικού σκι, ο εξοπλισμός και συντήρηση του Αλπικού σκι, η φυσική κατάσταση του χιονοδρόμου στο ξηρό έδαφος και στο χιόνι, τα στάδια εκπαίδευσης και της προπόνησης. Επίσης το βιβλίο αναφέρεται στην εξής θεωρητική θεματολογία όπως: ιστορική αναδρομή της χιονοδρομίας, τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά της προπόνησης, ασφάλεια και πρώτες βοήθειες, η μεθοδολογία διδασκαλίας και προπόνησης του Αλπικού σκι. Τέλος το θεωρητικό μέρος ολοκληρώνεται με τον ετήσιο προγραμματισμό (περιοδικότητα) της προπόνησης.

Επιπλέον Πληροφορίες

ISBN 960-847-214-Χ
Σελίδες 352
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη