Τεχνικές δεξιότητες, διδακτική, τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

Τεχνικές δεξιότητες, διδακτική, τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

45,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το κλειδί για την επιτυχημένη προπόνηση είναι να προετοιμάζετε τους παίκτες σας για να λάβουν έξυπνες αποφάσεις στο γήπεδο

Για χρόνια, το best-seller ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΔIΔΑΚΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ έχει βοηθήσει προπονητές κάθε επιπέδου να κάνουν ακριβώς αυτό. Τώρα ο κορυφαίος προπονητικός πόρος του ποδοσφαίρου έχει ενημερωθεί και επεκταθεί για να σας παρέχει περισσότερες πληροφορίες για την ανάπτυξη ατομικών ταλέντων ομαδικών τακτικών και νι­κηφόρου παιχνιδιού.

Το βιβλίο ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΔIΔΑΚΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ σάς παρέχει πάνω οπό 125 ασκήσεις διδασκαλίας δεξιοτήτων και τεχνικών. Θα μάθετε επίσης πώς να αναπτύσσετε αυτές τις δεξιότητες σε ρεαλιστικές καταστάσεις παιχνιδιών για αρχάριοuς, μεσαίου επιπέδου παίκτες, προχωρημένους και παίκτες υψηλού επιπέδου.

Παρουσιάζονται οι βασικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης του ελέγχου της μπάλος (κοντρόλ), πάσες, ντρίμπλα, σουτ, κεφαλιά και η θέση του τερματοφύλακα Στη συνέχεια. εφαρμόζετε αυτές τις ατομικές δεξιότητες με επιθετικές και αμυντικές τακτικές κα σχηματισμούς ομάδων.

Με το βιβλίο ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΔIΔΑΚΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, θα μάθετε το τι, το πώς και το γιατί στο ποδόσφαιρο μέσα από αυτά τα χαρακτηριστικά:
• Πάνω από 125 ασκήσεις για αρχάριους, μεσαίου επιπέδου παίκτες, προχωρημένους, και παίκτες υψηλού επιπέδου
• Προώθηση βασικών ασκήσεων σε ρεαλιστικές, ανταyωνιστικές καταστάσεις.
• Τακτική σε επίθεση και άμυνα.
• Τακτική σε σετ παιχνίδια.
• Διαχείριση της ομάδας.
• Ψuχολογική και σωματική προετοιμασία για παιχνίδια.
• Χειρισμός «δύσκολων» παικτών και γονέων.
• Φυσική και αγωνιστική κατάσταση.
• Προετοιμασία και ανάπτυξη προπονήσεων.
• Καθιέρωση μιας προπονητικής φιλοσοφίας για τους παίκτες.

Το βιβλίο ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΔIΔΑΚΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ είvαι ένας πολύτιμος οδηγός για την προπόνηση οποιασδήποτε ομάδας σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Ιωάννης Ισπυρλίδης
Μετάφραση Παναγιώτης Γιαννόγκωκας
ISBN 9789606081019
Σελίδες 504
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη