Τα ταξίδια του Dr. T

Τα ταξίδια του Dr. T

Γιώργος Ν. Τουλιάτος

23,85

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 44969

Περίληψη

Το bodybuilding για μένα ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Περιπλανήθηκα ανά τον κόσμο για το αγαπημένο μου άθλημα. Γνώρισα κόσμο, διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Είδα τοπία που υπό άλλες συνθήκες θα έβλεπα μόνο σε ταινίες. Εκπλήρωσα πολλά μου όνειρα και έζησα μοναδικές εμπειρίες. Τα ταξίδια μου στο εξωτερικό υπήρξαν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου. Πατώντας τα πενήντα χρόνια, αισθάνθηκα πως θα έπρεπε να τα μοιραστώ με το κοινό μου. Για πρώτη φορά γράφω ένα βιβλίο σε χαλαρό ύφος, χωρίς επιστημονικούς όρους. Είναι ένα βιωματικό οδοιπορικό αφηγηματικού χαρακτήρα. Ελπίζω να σας ταξιδέψει στα μέρη που πήγα και να κινήσει τη φαντασία σας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αστάρτη
Έτος Έκδοσης 2024
ISBN 978-960-263-257-4
Σελίδες 262
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 15 × 23 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη