Σύγχρονη Προπονητική Ποδοσφαίρου

Σύγχρονη Προπονητική Ποδοσφαίρου

Περισσότερες από 250 δραστηριότητες για να εμπνεύσουν και να προκαλέσουν τους παίκτες

Elis Rob

45,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Σε αυτό το βιβλίο, οι προπονητές ποδοσφαίρου θα βρουν μια πληθώρα προπονητικών δραστηριοτήτων για να βοηθήσουν στη βελτίωση, την τόνωση και τη διασκέδαση των παικτών όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Αντλώντας από περισσότερα από 20 χρόνια ποδοσφαιρικής προπονητικής και διδακτικής εμπειρίας στη φυσική αγωγή, ο Rob Ellis παρουσιάζει μόνο εκείνες τις δραστηριότητες που έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία ξανά και ξανά για να προσελκύσει και να εμπνεύσει τους παίκτες του.

Κάθε δραστηριότητα βαθμολογείται από αρχάριους έως προχωρημένους και ο καθένας καλλιεργεί φρέσκες ιδέες για να προπονήσει τις κύριες τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου. Οι περισσότερες από 250 δραστηριότητες προπόνησης συνοδεύονται επίσης από ευκολονόητες περιγραφές και διαγράμματα. Οι δραστηριότητες απαιτούν μόνο βασικό εξοπλισμό προπόνησης και μπορούν να προσαρμοστούν για να δημιουργήσουν προκλήσεις για παίκτες διαφορετικών επιπέδων ικανότητας και αναγκών. Οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δραστηριότητες για να δημιουργήσουν μια μοναδική προπόνηση για τους παίκτες τους ή να χρησιμοποιήσουν τις δραστηριότητες για να παραδώσουν τακτικές προπον σεις ως μέρος ενός αγωνιστικού προγράμματος προπόνησης.
Ιδανικό για προπονητές ποδοσφαίρου νέων, τοπικών και κορυφαίων κατηγοριών, η Σύγχρονη Προπονητική Ποδοσφαίρου ενισχύει την ανάπτυξη των παικτών, καθώς και την ανάπτυξη ολόκληρης της ομάδας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2023
Επιμέλεια Ιωάννης Ισπυρλίδης
ISBN 9789606081026
Σελίδες 566
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη