Συνταγή αθλητικής επιτυχίας

Συνταγή αθλητικής επιτυχίας

Πώς θα βοηθήσετε το παιδί σας να επιτύχει την καλύτερη δυνατή αθλητική επίδοση

Paul Stricker

9,90

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

  • Μήπως ανησυχείτε για το ποιες είναι οι αθλητικές δεξιότητες που είναι σε θέση να κατακτήσει το παιδί σας και ποιες είναι οι κατάλληλες για την ηλικία του;
  • Θα θέλατε να καταλάβετε καλύτερα τις διαφορές που ανακύπτουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων της κίνησης, της όρασης, της ταχύτητας και της αντοχής;
  • Παρουσιάζετε την άσκηση και τον αθλητισμό στο παιδί σας ως ένα θετικό τρόπο και στάση ζωής ή ως ένα πεδίο για να κατακτά νίκες;
  • Μήπως έντονη επιθυμία σας για νίκες γίνεται αιτία τραυματισμών και κακώσεων του παιδιού σας λόγω υπερπροσπάθειας;
  • Θα θέλατε να βοηθήσετε το παιδί σας να πετύχει περισσότερα για τον εαυτό του;
  • Πώς ορίζετε την έννοια της επιτυχίας;

Εάν το παιδί κάνει πρωταθλητισμό ή απλά αθλείται με τους φίλους του, τότε αυτό είναι ένα κατάλληλο βιβλίο για σας! Σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε πληροφορίες που αναλύονται σε βάθος για τη σωματική ανάπτυξη του παιδιού σας και πώς αυτή συνδέεται με την άσκηση, τις θετικές αλλά και τις αρνητικές επιδράσεις που μπορεί να έχει ο αθλητισμός στη σκέψη και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη και την αυτο-πραγμάτωσή του.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
Επιμέλεια Γιώργος Χρούσος, Νικόλαος Κωστόπουλος, Δέσποινα Μπερή, Ηλίας Αρμένης
ISBN 9789604892716
Σελίδες 200
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη