Σύγχρονη ποδοσφαιρική προπόνηση τακτικής

Σύγχρονη ποδοσφαιρική προπόνηση τακτικής

Tobias Escher

20,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η ΝΕΑ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ

Τι είναι μια ζώνη τεσσάρων παικτών, αυτό το γνωρίζουν σήμερα και τα παιδιά. Όμως τι κάνει άραγε ένα «σκάρτο εννιάρι» ή ένα «οπισθοχωρημένο εξάρι»; Με ποιο τρόπο καταφέρνει μια ομάδα να στέκεται συμπαγής, με ποια μέσα μπορεί να αναπτύξει δυναμική και τι εννοούμε με «πάσα και στρώσιμο»; Ο Τομπίας Έσερ εξηγεί τους τρόπους, με τους οποίους λειτουργούν σήμερα το ποδόσφαιρο και η τακτική. Στηριζόμενος στο μοντέλο-4-φάσεων – δική μας και αντίπαλη κατοχή μπάλας, επιθετικό και αμυντικό «τρανζίσιον» – παρουσιάζει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για κάθε αγωνιστική κατάσταση και κάθε πρόκληση τακτικής. Παραστατικά παραδείγματα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποσαφηνίζουν τις επιδέξιες κινήσεις στην ποδοσφαιρική σκακιέρα και τα τεχνάσματα πασίγνωστων ομάδων και προπονητών. Με ευχάριστο και εξειδικευμένο τρόπο δίνει αυτό το βιβλίο τη δυνατότητα, τόσο σε φιλόδοξους ποδοσφαιριστές και προπονητές, όσο και σ’ όλους τους ερασιτεχνικά ασχολούμενους, να δουν με διαφορετικά μάτια έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και να αντιληφθούν πραγματικά, αυτά που συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Σ’ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΕΣΕΡ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.» ΜΠΕΡΛΙΝΕΡ ΤΣΑΪΤΟΥΝΓΚ (Εφημερίδα του Βερολίνου)

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2021
Επιμέλεια Θωμάς Μεταξάς
ISBN 978-960-278-194-4
Σελίδες 272
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη