Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα της φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση – Α τόμος

Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα της φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση – Α τόμος

Α+Β τάξη Δημοτικού

Αγγελική Μαυροπούλου

18,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο “Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις στο Μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση – Α’ τόμος (Α+Β τάξη Δημοτικού) αναλύει και παρουσιάζει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσα από σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους που συμβαδίζουν με το νέο σύγχρονο σχολείο.

Αναλυτικά προγράμματα μαθημάτων με συγκεκριμένες απλές και κατανοητές οδηγίες, σύμφωνα με τη διδακτέα ύλη του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής  στο Δημοτικό σχολείο, βοηθάνε τον εκπαιδευτικό να ¨στήσει¨ ένα απόλυτα επιτυχημένο μάθημα. Το κάθε αντικείμενο διδασκαλίας και η μεθοδολογία που ακολουθείται, συνοδεύεται από πλήθος αναλυτικών περιγραφών, με επεξηγήσεις, υποδείξεις, εικόνες, γραφήματα και σκίτσα. Το παρόν διδακτικό εγχειρίδιο παρουσιάζει προγράμματα τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις κατευθυντήριες γραμμές μιας σωστής μεθοδολογίας και με σύγχρονες διδακτικές κατευθύνσεις, επιχειρεί να προσεγγίσει τη διδασκαλία του μαθήματος Φυσικής Αγωγής με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, στον 1ο τόμο, δίνεται έμφαση στην ψυχοκινητική και μουσικοκινητική αγωγή, τομείς που είναι απαραίτητοι και ουσιαστικοί στην σωστή παιδική ανάπτυξη αυτών των μικρών ηλικιών. Παρουσιάζονται εύκολα παιχνίδια, όπου με την συνοδεία από προτεινόμενες μουσικές μελωδίες,  μπορούν να κάνουν το μάθημα ευχάριστο και αποτελεσματικό τόσο για τους μικρούς μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

Συνοψίζοντας, το συγκεκριμένο βιβλίο στα χέρια τον εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο, για ένα συστηματικό, ευχάριστο και αποτελεσματικό μάθημα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Δίσιγμα
Έτος Έκδοσης 2019
ISBN 978-618-5242-82-4
Σελίδες 248
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη