Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα της φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση- Γ’ τόμος

Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα της φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση- Γ’ τόμος

Ε΄-ΣΤ΄ τάξη

Αγγελική Μαυροπούλου, Δημήτρης Χατζημανουήλ, Νίκος Σταυρόπουλος

18,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η παρούσα συγγραφική δουλειά, αναλύει και παρουσιάζει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσα από σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, που συμβαδίζουν με το νέο σύγχρονο σχολείο.

Με τον 3ο τόμο ολοκληρώνεται το συνολικό έργο και με τη συγκεκριμένη συγγραφική δουλειά δίνεται έμφαση και αναλύονται ιδιαίτερα τα διδακτικά αντικείμενα της καλαθοσφαίρισης και της χειροσφαίρισης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας τόσο την εξειδίκευση, όσο και την σαφή επεξήγηση. Υπάρχουν όλα τα αναλυτικά προγράμματα μαθημάτων σύμφωνα με τη διδακτέα ύλη του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό σχολείο, όπου παρουσιάζονται όλα τα αντικείμενα διδασκαλίας που συνοδεύονται από πλήθος αναλυτικές περιγραφές, επεξηγήσεις, υποδείξεις, εικόνες, γραφήματα και σκίτσα.

Συνοψίζοντας, θα λέγαμε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί ένα απαραίτητο και εύχρηστο εργαλείο στη διάθεση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής για τη σωστή διδασκαλία του μαθήματος.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Δίσιγμα
Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-618-202-074-6
Σελίδες 264
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη