Όραμα – φιλοσοφία – προγραμματισμός της προπόνησης τερματοφυλάκων

Όραμα – φιλοσοφία – προγραμματισμός της προπόνησης τερματοφυλάκων

Βαγγέλης Λάππας

25,00

20,0030,00

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store.  Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο ΟΡΑΜΑ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ της προπόνησης τερματοφυλάκων αποτελεί έναν πλήρη οδηγό για την οργάνωση της προπόνησης του τερματοφύλακα.

Το πρώτο κεφάλαιο αφορά το όραμα και τη φιλοσοφία που πρέπει να διέπει την προπόνηση. Ακολουθεί η ανάλυση της δομής του ποδοσφαίρου και της οργάνωσης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, στοιχεία που πρέπει να λάβει υπόψη του ο προπονητής τερματοφυλάκων, καθώς και οι διαφορές μεταξύ της πρώτης ομάδας και των τμημάτων υποδομής. Στη συνέχεια γίνεται λεπτομερής περιγραφή του προγραμματισμού που πρέπει να έχει η προπόνηση των τερματοφυλάκων με ιδιαίτερη αναφορά στον μικρόκυκλο, μεσόκυκλο και μακρόκυκλο της προπόνησης.

Τέλος, παρατίθενται 19 προπονητικές μονάδες για τον εμπλουτισμό της προπόνησης. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη λεπτομερή περιγραφή όλων των ασκήσεων, ώστε να είναι εύκολη η κατανόησή τους από τους προπονητές.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2019
ISBN 978-618-5316-46-4
Σελίδες 256
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη