Σκέφτομαι άρα αισθάνομαι (2η έκδοση)

Σκέφτομαι άρα αισθάνομαι (2η έκδοση)

13,50

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Ανακαλύψτε απλά, αλλά ισχυρά μέτρα που μπορείτε να λάβετε κατά της συναισθηματικής δυσφορίας – και να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι, πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι. Αυτό το βιβλίο, που αλλάζει τον τρόπο ζωής, έχει ήδη βοηθήσει περισσότερους από 1.000.000 αναγνώστες να εφαρμόσουν τη γνωσιακή συμπεριφορική μέθοδο -μία από τις πιο αποτελεσματικές μορφές ψυχοθεραπείας σήμερα- για να ξεπεράσουν την κατάθλιψη, το άγχος, τις κρίσεις πανικού, τον θυμό, την ενοχή, την ντροπή, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, τις διατροφικές διαταραχές, την κατάχρηση ουσιών και τα προβλήματα στις σχέσεις. Το βιβλίο αναθεωρήθηκε και διευρύνθηκε, ώστε να αντικατοπτρίζει τις σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις των τελευταίων 20 ετών, με αποτέλεσμα η δεύτερη έκδοση να περιέχει πολλά νέα χαρακτηριστικά: εκτεταμένο περιεχόμενο σχετικά με το άγχος, κεφάλαια σχετικά με τον καθορισμό των προσωπικών στόχων και τη διατήρηση της προόδου· βαθμολογικές κλίμακες ευτυχίας· ημερολόγια ευγνωμοσύνης· καινοτόμες ασκήσεις που εστιάζουν στην ενσυνειδητότητα, την αποδοχή και τη συγχώρεση· νέα φύλλα εργασίας· και πολλά άλλα.

Αναφέρεται ως “η πιο σημαντική δημοσίευση σχετικά με τη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία” από τη Βρετανική Ένωση Συμπεριφορικής και Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας (BABCP) και συμπεριλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Βιβλιοθεραπείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2019
Επιμέλεια ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Μετάφραση ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ΤΑΤΙΑΝΑ
ISBN 9789925563913
Σελίδες 350
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη