Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης

Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης

Θεμελιώδεις αρχές

Gould Daniel, Weinberg Robert

70,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 12378

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το σύγραμμα παρέχει μια ενδελεχή εισαγωγή σε βασικές έννοιες του πεδίου της Ψυχολογίας του Αθλητισμού και της άσκησης. Το κείμενο αυτό συνδέει την έρευνα με την πρακτική εφαρμογή και καταγράφει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των ανθρώπων για το αντικείμενο της Ψυχολογίας του Αθλητισμού και της άσκησης.

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι συγγραφείς έχουν ενσωματώσει την ανατροφοδότηση καθηγητών και φοιτητών για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο κείμενο. Η έμφαση σε σημαντικά θέματα όπως η ευσυνειδητότητα, η πολιτισμική ποικιλομορφία, η δεοντολογία και τα επαγγελματικά θέματα, όπως και οι μεταβάσεις στον αθλητισμό, φέρνουν τους φοιτητές σε επαφή με τις σύγχρονες έρευνες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2019
Επιμέλεια Μαρία Μ. Ψυχουντάκη, Σταύρου Νεκτάριος
ISBN 9789925563173
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου 

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη