Προσφορά: Σύγχρονη προπονητική στις αναπτυξιακές ηλικίες + Ζήσε το όνειρο-οδηγός για το παιδικό ποδόσφαιρο

Προσφορά!

Προσφορά: Σύγχρονη προπονητική στις αναπτυξιακές ηλικίες + Ζήσε το όνειρο-οδηγός για το παιδικό ποδόσφαιρο

Ιερεμίας Ε. Σιμάτος, Κώστας Καλπακίδης

45,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Αποκτήστε 2 βιβλία που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της προπονητικής στις αναπτυξιακές ηλικίες με μεγάλη έκπτωση!

Από 78 ευρώ αρχική τιμή, μόνο 45 ευρώ!

 

Σύγχρονη προπονητική στις αναπτυξιακές ηλικίες

Σύγχρονη Προπονητική στις Αναπτυξιακές ΗλικίεςΜε δεδομένο ότι η απόκτηση της γνώσης είναι ένα αδιάκοπο, προσωπικό ταξίδι συνεχούς αναζήτησης, για την πρόοδο και εξέλιξη της προπονητικής στις αναπτυξιακές ηλικίες είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει μια κοινή αφετηρία τεκμηριωμένης επιστημονικής γνώσης για όλους τους προπονητές.

Κάθε προπονητής θα βρει, στο σύγγραμμα αυτό, ένα σαφές, λογικά δομημένο λειτουργικό πλαίσιο δράσεων / ενεργειών σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές πλεύσης για την κατάρτιση θεμελιωδών προπονητικών προγραμμάτων για παιδιά προεφηβικής ηλικίας.

Δίνονται τεκμηριωμένες απαντήσεις σε αρκετά αμφισβητούμενα θέματα μέσω της σύνοψης θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων.

Καταβλήθηκε προσπάθεια η διασκορπισμένη γνώση στη διεθνή βιβλιογραφία να συστηματοποιηθεί με σαφήνεια, απλότητα και ταξινόμηση ειδικών προπονητικών στόχων, προκειμένου να γίνει προσιτή στον κάθε Έλληνα συνάδελφο με πρακτικές εφαρμογές και συγκεκριμένα κριτήρια αθλητικής απόδοσης που προτείνονται για κάθε ηλικία.

Σελίδες: 660

 

 

 

Ζήσε το όνειρο-οδηγός για το παιδικό ποδόσφαιρο

Ζήσε το όνειρο

Το βιβλίο αυτό είναι ένας οδηγός του παιδικού ποδοσφαίρου και απευθύνεται στον ευαίσθητο χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών παρέχοντας απαραίτητες γνώσεις βασικής προπονητικής εκπαίδευσης, μακροχρόνιου προγραμματισμού και οργάνωσής τους από τον προπονητή και την ακαδημία. Είναι κατάλληλα χωρισμένο σε κεφάλαια ανά περιεχόμενο και ηλικία και με απλό και κατανοητό τρόπο συνδυάζουν τη γνώση για το θεωρητικό μέρος και την πολυετή εμπειρία στην πράξη.

Τα πρώτα κεφάλαια περιέχουν περιέχουν σε θεωρητικό επίπεδο τους παράγοντες απόδοσης (τεχνική, τακτική, φυσική κατάσταση) συνοδευόμενα από πίνακες και φωτογραφίες με σκοπό να υποστηρίξουν το έργο του προπονητή. Στη συνέχεια δίνονται για κάθε ηλικία ξεχωριστά, από την κατηγορία των μίνι μέχρι και την εφηβική ηλικία, τα γενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ηλικίας, η βιολογική εξέλιξη, οι προπονητικοί στόχοι, τα αντίστοιχα περιεχόμενα εκπαίδευσης, ένας συγκεντρωτικός πίνακας και πλούσιο ασκησιολόγιο, αντιπροσωπευτικό της κάθε ηλικίας.

 

Σελίδες: 368

 

 

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη