Ορειβατώντας σε Υψόμετρο-Οδηγός Τσέπης

Ορειβατώντας σε Υψόμετρο-Οδηγός Τσέπης

Πλαγεράς Παναγιώτης

20,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 35758

Περίληψη

Ο Οδηγός Τσέπης «Ορειβατώντας σε Υψόμετρο» απευθύνεται σε ορειβάτες και περιπατητές, σε ορειβατικούς και φυσιολατρικούς συλλόγους, σε ταξιδιώτες με αεροπλάνο, σε αθλητές, σε εκδρομείς πάσης φύσεως (είτε στο βουνό είτε στη θάλασσα), σε εκπαιδευτικούς, σε φοιτητές ΑΕΙ, σε σπουδαστές ΙΕΚ (ειδικοτήτων «Οδηγοί Βουνού», «Συνοδοί βουνού», κ.α.), σε οικογένειες και κατασκηνωτές, σε επιχειρήσεις, συλλόγους, φορείς, κ.α., όπως: πρακτορεία ταξιδιών, τουριστικά γραφεία και επιχειρήσεις διοργάνωσης υπαίθριων δραστηριοτήτων, απασχολούμενους σε δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού και διοργάνωσης υπαίθριας αθλητικής αναψυχής, κ.α.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2023
ISBN 9789925350841
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη