Προπόνηση ταχύτητας

Προπόνηση ταχύτητας

Brandon Leigh

23,50

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Μια συναρπαστική ματιά στο πως λειτουργούν οι μύες όταν αθλείστε. Περιλαμβάνονται ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις για να αυξήσετε τη δύναμη και τη φυσική σας κατάσταση

Διδαχθείτε τις σωστές τεχνικές και τις κατάλληλες αρχικές θέσεις των ασκήσεων για αποτελεσματικότερες προπονήσεις.

• Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης,από αρχάριους μέχρι προχωρημένους αθλητές.

•Όλες οι ασκήσεις συνοδεύονται από ανατομικές απεικονίσεις, που δείχνουν ποιοι μύες συμμετέχουν στην άσκηση και με ποιο τρόπο.

•Περιέχει συμβουλές για καλή φυσική κατάσταση, αναλυτικές οδηγίες εκτέλεσης των ασκήσεων και πίνακες με τους συμμετέχοντες σε κάθε άσκηση, μύες.

•Επικεντρώνεται σε ασκήσεις που ενισχύουν τη μυϊκή δύναμη,την ισχύ, την ευκινησία και την ταχύτητα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Πασχαλίδης
Έτος Έκδοσης 2010
Επιμέλεια Κων/νος Βλάσης
ISBN 978-960-399-987-4
Σελίδες 144
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 20 × 26 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη