Προπόνηση για καλή φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση

Προπόνηση για καλή φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση

Ένας πλήρης εικονογραφημένος οδηγός για τη μυϊκή λειτουργία κατά τη διάρκεια της άσκησης

Mark Vella

23,00

Περισσότερα από 200 έγχρωμα σχηματογραφήματα απεικονίζουν τις μυϊκές ομάδες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των πιο δημοφιλών ασκήσεων.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΙΤΕ

Περισσότερα από 200 έγχρωμα σχηματογραφήματα απεικονίζουν τις μυϊκές ομάδες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των πιο δημοφιλών ασκήσεων.

Το παρόν βιβλίο παρέχει μία εξαιρετική οπτική απεικόνιση του τρόπου ενέργειας των μυών κατά τη διάρκεια της άσκησης. Μέσω της κατανόησης του τρόπου αντίδρασης του σώματος σε κάθε κίνηση θα είστε σε θέση να απομονώσετε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες και να σχεδιάσετε τα πλέον στοχευμένα προγράμματα εκγύμνασης.

200+ απεικονίσεις των μυών με μία εσωτερική ατένιση του τρόπου με τον οποίο επιδρά η άσκηση σε 70 διαφορετικούς μύες.

• 90+ ασκήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ασκήσεις άρσης βαρών σε μηχανήματα έως ασκήσεις yoga και pilates που θα γραμμώσουν ολόκληρο το σώμα σας και θα σας προσδώσουν ισχυρά και θελκτικά στήθος, κνήμες, ισχία, ράχη, ώμους, βραχίονες και κοιλιακούς.

• Οδηγίες για καλή τεχνική για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας.

• Σχόλια ειδικών σε κάθε άσκηση, που καλύπτουν τόσο την ιστορία κάθε άσκησης, όσο και την ασφάλεια και τα οφέλη. •Ειδικά προγράμματα εκγύμνασης για αύξηση, του μυϊκού τόνου και της δύναμης.

• Διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας σε κάθε άσκηση που κυμαίνεται από αρχάριο, έως προχωρημένο επίπεδο.

• Μία σύντομη σύνοψη της ανατομίας, από ανατομικούς όρους και ορισμούς, έως τον τρόπο ανάλυσης μίας άσκησης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Πασχαλίδης
Έτος Έκδοσης 2010
Μετάφραση Αλέξανδρος Παπαδημητρίου
ISBN 978-960-399-982-9
Σελίδες 144
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 600g
Διαστάσεις 21 × 26 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη