Προπόνηση επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Προπόνηση επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Σύγχρονες απόψεις και θέματα στο παρασκήνιο με εμπειρίες και θέσεις από τον Raymond Verheijen

Frank van Kolfschooten, Raymond Verheijen

25,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Ο Raymond Verheijen (1971) προσελκύει την προσοχή στα ΜΜΕ και στο Twitter επί σειρά ετών με τις εκπαιδευτικές και ενίοτε προκλητικές δηλώσεις του σχετικά με τον συντηρητισμό και την έλλειψη εκπαίδευσης στον χώρο του ποδοσφαίρου. Κάποιο τον θεωρούν ξερόλα, αλλά οι πρωτοποριακές του μέθοδοι βασίζονται σε αντικειμενικές πληροφορίες και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές κατ’ επανάληψη. Έχει προπονήσει και συμβουλέψει ομάδες όπως η F.C. Barcelona, η Chelsea F.C. και η Manchester City και από το EURO 2000 έχει υπάρχει ο μοναδικός προπονητής του διεθνούς επιπέδου που έχει πάρει μέρος σε όλα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Παγκόσμια Κύπελλα με τις εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, της Νότιας Κορέας, της Ρωσίας και της Αργεντινής.

Το 2009 ο Verheijen ίδρυσε την Παγκόσμια Ακαδημία Ποδοσφαίρου, προκειμένου να φέρει μια επανάσταση στον συντηρητικό ποδοσφαιρικό κόσμο, σε όλες τις ηπείρους. Στους ευρέως αναγνωρισμένους κύκλους σπουδών του, εκπαιδεύει προπονητές παγκοσμίως σχετικά με τις ποδοσφαιρικές αρχές. Στο «Προπόνηση επαγγελματικού ποδοσφαίρου» εξηγεί αυτές τις αρχές και στο ευρύ κοινό, χρησιμοποιώντας απλά παραδείγματα και κατανοητή γλώσσας. Στο μεταξύ ο Verheijen λέει πολλά διασκεδαστικά και γουστόζικα ανέκδοτα σχετικά με τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τις διασημότητες με τις οποίες έχει συνεργαστεί.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
Επιμέλεια Μιχάλης Μητροτάσιος
ISBN 9789925575572
Σελίδες 328
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη