Πρωϊνή Γυμναστική-Yoga

Πρωϊνή Γυμναστική-Yoga

Ασάνας και Βινιάσας για περισσότερη ενέργεια το πρωί

Kurland Zack

30,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η μέρα ξεκινά την ώρα που ανοίγετε τα μάτια σας. Αποφασίσατε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με υποσχέσεις για Yoga, υγεία και ευτυχία, και αυτό το βιβλίο είναι το εργαλείο που θα σας βοηθήσει να τις πετύχετε.

Το κεφάλαιο 1 ”Σώμα, αναπνοή και Επίγνωση” περιέχει οδηγίες για να ξεκινήσεις. Μέρος της προπόνησης σου με Yoga περιλαμβάνει τη δημιουργία περιβάλλοντος στο οποίο θα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα και να ξυπνάς με αυτεπίγνωση.

Το κεφάλαιο 2, ”Πρωινή Ενέργεια και Ετοιμότητα” δίνει απλές οδηγίες για να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για τη γυμναστική Yoga και να καθορίσεις τι και πότε θα τρως και θα πίνεις, ώστε να αυξήσεις τα οφέλη από την πρωινή προπόνηση Yoga.

Η βασική κατανόηση των αναπνοών Yoga, της κίνησης, της βασικής ανατομίας, της σειράς στάσεων και οι κρυφές ενέργειες, που μπορούν να εφαρμοστούν στο δικό σας τρόπο ζωής, βοηθούν να προχωρήσετε στις σωματικές ασκήσεις Yoga που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο, ξεκινώντας με τους χαιρετισμούς στον ήλιο στο κεφάλαιο 3, ”Ζέσταμα με Yoga”.

Μετά προετοιμάζεστε να προχωρήσετε βαθύτερα στην προπονησή σας και να βιώσετε μια ποικιλία απο Yoga ασάνας, ή στάσεις, μέσα από μία σειρά από βινιάσας ή αλληλουχίες που οργανώθηκαν στο βιβλίο κατά επίπεδο έντασης: ελαφρύ (κεφάλαιο 4), μεσαίο (κεφάλαιο 5) και έντονο (κεφάλαιο 6).

Για να εκφράσετε αυτή τη ροή ζωής μέσα σας, μπορείτε να εμπλουτίσετε την προπόνηση Yoga με τη χρήση ήχων, μάντρα, δημιουργικών οραματισμών και απλών διαλογισμών που παρουσιάζονται στο κεφάλαιο 7, ”Οραματισμός και διαλογισμός”.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2010
Επιμέλεια Φιλίππου Δημήτριος, Δρ. Αναστάσιος Θ. Κοτρώτσιος
ISBN 9789603999584
Σελίδες 264
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη