Προγράμματα υγείας και άθλησης στον εργασιακό χώρο

Προγράμματα υγείας και άθλησης στον εργασιακό χώρο

David H. Chenoweth

19,00

Το βιβλίο αυτό είναι η ιδανική πηγή πληροφόρησης για επίδοξους και εργαζόμενους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να προάγουν την υγεία των υπαλλήλων και των οργανισμών.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο αυτό είναι η ιδανική πηγή πληροφόρησης για επίδοξους και εργαζόμενους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να προάγουν την υγεία των υπαλλήλων και των οργανισμών. Η έκδοση αυτή συνδέει τις θεωρητικές έννοιες της προαγωγής της υγείας και τις καθημερινές εφαρμογές τους και παρουσιάζει μία σταδιακή προσέγγιση για τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση προγραμμάτων σε διάφορους εργασιακούς χώρους.

Με μια ευρεία θεώρηση της προαγωγής της υγείας στον χώρο εργασίας και των κυριοτέρων γεγονότων στην ιστορία που την έχουν στιγματίσει, το βιβλίο δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες να κατανοήσουν τον ρόλο αυτών των προγραμμάτων για την αύξηση της παραγωγικότητας και τον περιορισμό του κόστους υγειονομικής φροντίδας. Όλο και περισσότερες εταιρίες αναμένεται να εφαρμόσουν τα προγράμματα και τις στρατηγικές που περιγράφονται στο βιβλίο αυτό

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2008
ISBN 978-960-8410-55-8
Σελίδες 186
Βάρος 539g
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη