Αγγειακή χειρουργική, Ευρωπαϊκό Εγχειρίδιο Ιατρικής (1η Εκδ.)

Αγγειακή χειρουργική, Ευρωπαϊκό Εγχειρίδιο Ιατρικής (1η Εκδ.)

C.D. Liapis, F. Benedetti-Valentini, J. Femandes, K. Balzer

71,25

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Αυτός ο πρακτικός οδηγός είναι αφιερωμένος στις αγγειακές παθήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγγειοχειρουργοί σε στενή συνεργασία με άλλες ειδικότητες. Επειδή οι αγγειακές νόσοι απαιτούν ολιστική προσέγγιση, που επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο σε ειδικά αγγειακά κέντρα από διάφορες ιατρικές ειδικότητες, στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται ακριβώς αυτή η τακτική αντιμετώπισης και θεραπείας.

Αυτοί που θα ωφεληθούν περισσότερο από το βιβλίο είναι οι εκπαιδευόμενοι και οι ειδικευόμενοι στην αγγειοχειρουργική και στην αγγειολογία, αλλά και οι παθολόγοι ιατροί. Η κάλυψη των αγγειακών παθήσεων διεξοδικά αλλά και παραστατικά καθιστά το βιβλίο αυτό χρήσιμο και σε άλλες ειδικότητες. Οι συγγραφείς του είναι διακεκριμένοι επιστήμονες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έτσι τα περιεχόμενά του αντανακλούν όχι μόνο τις θεωρητικές γνώσεις και την εμπειρία τους, αλλά –το σπουδαιότερο– το επίπεδο και τα πρότυπα της αντιμετώπισης των αγγειακών νόσων στην Ε.Ε.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2008
Επιμέλεια Χρήστος Κ. Λιάπης , Ιωάννης Δ. Κακίσης
ISBN 9789603945307
Σελίδες 720
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1770g
Διαστάσεις 19 × 25 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη