Παίξε Μπάλα

Παίξε Μπάλα

Θοδωρής Ζαγοράκης

12,60

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Πώς να μην εκρήγνυνται τα συναισθήματα όταν σηκώνεις την πατρίδα στα χέρια σου; Έτσι είναι Θοδωρή, στο λέει ένας άνθρωπος, μια κόρη, γυναίκα και μάνα που και για αυτήν και την ομάδα της το 1992 «πολλοί νόμιζαν πως τυχαία βρεθήκαμε εκεί».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης γίνεται παιδί, για να μπορέσει να βγάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια αφοπλιστική ειλικρίνεια! Για να καταφέρει να ντύσει τα συναισθήματά του με έναν λυρισμό που χτυπά ευαίσθητες νεανικές νότες. Για να εμπνεύσει τα παιδιά.«Λένε πως κάθε άνθρωπος γεννιέται για να συναντήσει αυτό που θα κάνει τη ζωή του μαγευτική.» Έτσι είναι Θοδωρή. Είναι μαγεία ο αθλητισμός. Μια εκρηκτική ένωση αδρεναλίνης, εκτόνωσης και γαλήνης. Και ναι Θοδωρή, «ζωγραφίζαμε με τα πόδια μας τις γραμμές του γηπέδου και στήναμε δοκάρια με ό,τι βρίσκαμε: Καδρόνια, τάβλες, ντενεκέδες, σκουπόξυλα.» Αυτές ήταν οι υποδομές εκείνα τα χρόνια. Το παραμύθι σου ήταν πραγματικότητα τότε για μας.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης λάτρεψε τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο. Και με αυτό το γλυκύτατο παραμύθι σίγουρα ο «αετός» αποφάσισε: Θα κουβαλήσει τα λόγια του στα φτερά του και θα «τα σκορπίσει για να τα βρουν τα παιδιά.»

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Διάπλους
Έτος Έκδοσης 2019
Επιμέλεια Σγουρός Γιώργο (εικονογράφηση), Λάττα Γεωργία
ISBN 9789606873874
Σελίδες 32
Εξώφυλλο Σκληρό
Βάρος 520g
Διαστάσεις 29 × 25 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη