Μεσόκυκλος Κ10 οδήγημα – ebook

Μεσόκυκλος Κ10 οδήγημα – ebook

5 μικρόκυκλοι - 15 προπονητικές μονάδες - 75 ασκήσεις

Άγγελος Δρογκίδης

15,00

15,00

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store. Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το ηλεκτρονικό βιβλίο «ΜΕΣΟΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ Κ9-Κ10 ΟΔΗΓΗΜΑ» αποτελείται από 5 μικρόκυκλους, 15 προπονητικές μονάδες και περιλαμβάνει 75 ασκήσεις. Το ασκησιολόγιο του βιβλίου αποτελείται από πρότυπες ασκήσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ηλικιακής ομάδας Κ10. Όλες οι προπονητικές μονάδες ακολουθούν συγκεκριμένη διδακτική μεθοδολογία.

Περιλαμβάνει αναλυτική περιγραφή του όρου οδηγήματος, το εβδομαδιαίο πλάνο καθώς και τις δομημένες προπονητικές μονάδες. Ο τρόπος παρουσίασης των ασκήσεων ακολουθεί απλό και κατανοητό τρόπο έτσι ώστε να γίνονται εύκολα κατανοητές. Η απλή και κατανοητή γραφή σε συνδυασμό με τη λεπτομερή απεικόνιση στο γραφικό της άσκησης δεν θα δυσκολέψει τη μελέτη του προπονητή.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2021

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη