Μάλαξη Τάϊ – Εγχειρίδιο

Μάλαξη Τάϊ – Εγχειρίδιο

Θεραπεία με ανατολική φιλοσοφία για ευλυγισία, χαλάρωση και ενεργειακή ισορροπία

Maria Mercati

10,80

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1.000 ΧΡΟΝΙΑ…
Μία από τις αρχαιότερες θεραπευτικές τέχνες, η ταϊλανδέζικη μάλαξη, εναρμονίζει τις ενέργειες του σώματος και του νου. Πιέζοντας, διατείνοντας και εφαρμόζοντας κατάλληλους χειρισμούς στο σώμα, απελευθερώνονται ισχυρές θεραπευτικές δυνάμεις, που ανακουφίζουν από τον πόνο και το άγχος και ευθυγραμμίζουν τη στάση του σώματος. Μέσω της αύξησης της ευλυγισίας, η ταϊλανδέζικη μάλαξη βοηθά στη διατήρηση της υγείας και της νεανικής ζωτικότητας και βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις. Οι έξοχες τεχνικές, που μοιάζουν με γιόγκα και περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο, επίσης ενσωματώνουν πρακτική πιέσεων πάνω στα σημεία βελονισμού, φέρνοντας επιπλέον θεραπευτικά αποτελέσματα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΞΗ ΤΑΪ ΓΙΑ:
Να θέσετε σε κίνηση τις φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος.
Να δώσετε και να λάβετε μια πλήρη θεραπεία ολόκληρου του σώματος.
Να νιώσετε νοητικά ήρεμοι και απελευθερωμένοι από μυϊκές εντάσεις.
Να θεραπεύσετε κοινές «ασθένειες», όπως οι πονοκέφαλοι και η ισχιαλγία.

Η Maria Mercati, διεθνώς αναγνωρισμένη δασκάλα, θεραπεύτρια και συγγραφέας, ίδρυσε την BODYHARMONICS® το 1992 για να προωθήσει τον βελονισμό, την κινεζική μάλαξη Τουί Να και την ταϊλανδέζικη μάλαξη. Έχει εκπαιδευθεί σε ολόκληρη την Ασία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 9789605832841
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη